Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Finala 1 martie – prima parte

Prima parte a finalei de weekend de la Mireasa pentru fiul meu a reluat subiectul care, de altfel, a dominat intreaga saptamana.

Laur si Oana nu numai ca fac materiale, in care se jignesc reciproc, dar au inceput sa isi aruce vorbe grele chiar si la emisiunile desfasurate in direct.

Oana a afirmat, de mai multe ori, ca Laur ar fi vrut sa faca un cuplu cu ea insa ea l-a refuzat, constienta de caracterul indoielnic al acestuia.

In schimb, Laur infirma aceasta ipoteza, spunand ca Oana este cea care i-a facut avansuri si ca refuzul lui a atras reactia agresiva a fetei. Se simte provocat in continuu de invatatoare si considera ca toate scenele provocate ii agraveaza situatia in competitie.

Oana reclama ca Laur foloseste cuvinte injurioase la adresa ei, lucru confirmat si de alti concurenti.

In prezent, Laur ar vrea sa formeze un cuplu cu Florina. I-a spus direct acesteia ca el este gata sa i se dedice suta la suta insa cearta purtata cu Oana o fac pe Florina sa fie rezervata.

Desi il place pe Laur, Florina crede ca este prea devereme pentru a-i da un raspuns definitiv si prefera sa mai treaca timp pana va lua o decizie, in aceasta privinta.

Un mare dezamagit al acestui sezon de Mireasa pentru fiul meu este Alin. Refuzat de trei fete recent intrate in casa, Georgiana, Florina si Laura, Alin crede ca evolutia sa in emisiune, se apropie de final.

Initial, Silvia ar fi vrut sa-l cunoasca mai bine insa Alin a remarcat ca intre ei nu este o atractie reciproca si acest lucru face imposibila o relatie serioasa intre ei.

Este motivul pentru care Alin isi doreste sa fie elimnat din competitie, cat mai repede, cu regretul ca nu a putut sa se implineasca, in cadrul acestei emisiuni.

Am avut parte si de un eveniment fericit. Traian si Corina au implinit patru luni de relatie, cu aceasta ocazie, cei doi, Iuliana si cuplul Andre-Cristina, organizand o mica petrecere.

Desi nu era sarbatorirea lui, si de aceasta data, Andrei a fost cel mai vorbaret. Si-a exprimat marea dorinta de a se casatori, cu Cristina, in fata intregii tari, lucru neimpartasit si de Traian care simte ca nu il va prinde finalul emisiunii.

Stiri pe aceeasi tema

Recomandarea primita de Regele Mihai de la medicul sau: Un pahar de vin rosu seara, iar dimineata o bucata de ciocolata neagra

Cristiana Petrariu Bota

Exercitiu de transport “curat” in Bucuresti. Vino sambata, 13 iulie, la marsul bicicletelor si al masinilor eco-friendly

Cristiana Petrariu Bota

Oana Zavoranu socheaza: Mama a fost omorata. Maine fac cerere pentru dezgroparea Marioarei Zavoranu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult