-1.1 C
România
21 ianuarie 2021
Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA 15 MARTIE 2014. Mai multe cupluri din Casa au un viitor incert!

O saptamana care a stat sub spectrul desemnarii Oanei, in postura de mireasa a saptamanii, s-a terminat la fel de agitat, cum debutase.

Unul dintre putine momente de buna dispozitie a fost acela in care, Andrei, Laur si Aurelian, au primit pedeapsa de a gati mancare pentru mamele prezente in competitie.

Cu Andrei in rol de bucatar sef si cu Aurelian si Laur, responsabili la curatenia din bucatarie si la pregatirea mesei, totul a luat o turnura cat se poate de placuta.

Si acum trebuia sa existe un gen de „Gica contra” si acesta a fost, bineinteles, Maria, aceasta fiind sub influenta certei purtate cu Laurentiu, pe motiv ca el si Marianita s-au apropiat tot mai mult, in ultima vreme, de cei pe care Bunica ii considera dusmani.

Celelalte mame au savurat cina gatita de cei trei baieti, la final fiind auzite numeroase laude la adresa rezultatului efortului lui Andrei, Laur si Aurelian.

Apoi au urmat certurile, de mai mica sau mai mare intensitate.

Laur si Florina au avut si ei parte de prima cearta. Nu totul pare roz intre cei doi. Laur are impresia ca Florina nu ii acorda atentie maxima si, se uita cu interes si dupa alti baieti, in timp ce Florina a readus in discutie posibila atractie a lui Laur pentru Oana.

Nici intre Oana si Viorel nu este lapte si miere. Cei doi nu numai ca au avut o cearta aprinsa insa, sunt foarte aproape de a destrama cuplul recent format.

Oana isi acuza partenerul ca nu o complimenteaza suficient in timp ce Viorel vede in Oana o „jucatoare” interesata mai mult de imaginea proprie decat de relatia lor.

In timpul finalei saptamnale, mama Oanei a avut o interventie telefonica, chiar si ea atragand atentia fiicei sale ca este interesata mai mult de ceea ce se petrece in jur, decat de bunul mers al prpriei relatii.

Momentul de maxima tensiune al finalei l-a reprezentat citirea rezultatelor voturilor in urma carora se decidea soarta concurentilor propusi, saptamana trecuta, pentru eliminare.

Previzibil, soarta lui Bogdan a fost cel mai usor de decis. Intrat in competitie de o luna si jumatate, Bogdan a fost votat sa paraseasca Mireasa pentru fiul meu, dupa ce a fost refuzat categoric de Oana si apoi s-a implicat in mai multe scandaluri dintre care, cel mai mare, a fost cel pornit cu Andrei.

Telespectatorii au respectat si dorinta Marianitei, votand pentru plecarea acesteia acasa. Vestea a fost primita cu bucurie atat de ea cat si de Luarentiu insa cestuia i s-a diminuat entuziasmul dupa ce a aflat ca votantii au decis ca el si Maria sa continue competitia.

Stiri pe aceeasi tema

Ioana Tufaru a nascut prematur. Ce a declarat fiica Andei Calugareanu de pe patul de spital

Cristiana Petrariu Bota

MPFM 21 AUGUST 2014. Oana: Poate ca mai sunt si alti concurenti care au facut ce am facut noi

Bogdan

Fata de la LOTO e HOT! Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii LOTO de la TVR, a facut furori cu o rochie visinie

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult