13.4 C
România
21 octombrie 2020
ELLY MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA 29 AUGUST 2015. Elly: Mama, te iubesc foarte mult!

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Marea Finala a sezonuluiu 4 „Mireasa pentru fiul meu” ar fi trebuit sa fie una plina de bucurie in special pentru cuplurile care au decis sa se casatoreasca in fata intregii tari.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. N-a fost sa fie asa si pentru Elly, iubita lui Cristian, care s-a vazut nevoita sa spuna „DA” in fata primarului din Stefanesti, cel care s-a ocupat cu oficierea casatoriilor, in lipsa doamnei Andreea, mama ei care a refuzat sa-si dea consimtamantul pentru ca fiica ei sa devina partenera de viata a lui Cristian.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Scena a fost una extrem de emotionanta in contextul in care se stia ca intre Elly si mama ei exista o relatie foarte buna, la inceputul acestei competitii.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a accentuat si mai mult starea de tensiune: „In mod normal, odata in viata o mama isi vede fiica imbracata in rochie de mireasa”, a spus cunoscuta artista privind-o pe Elly in ochii inlacrimati.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Rugata sa-i trasmita un mesaj celei care i-a dat viata, Elly a rostit cu un glas aproape sfarsit: „Vreau sa-ti spun ca te iubesc foarte mult. O sa fiu fata ta in continuare si cand o sa ies afara o sa vorbim si o sa incercam sa avem aceeasi relatie ca inainte”.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 AUGUST 2015. Doamna Andreea anuntase cu mai multe zile inainte ca va declina invitatia de a participa la nunta deoarece acesta „nu este un moment fericit pentru ea”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 30 APRILIE 2015. Peru si Ana si-au jurat iubire eterna in fata telespectatorilor MPFM

Delia Ion

MERYEM EPISODUL 27 REZUMAT, 13 AUGUST 2018

Ioana Badulescu

BILETUL ZILEI 3 DECEMBRIE 2016. Arsenal nu concepe un esec in deplasarea de pe Stadionul Olimpic din Londra

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult