-7.9 C
România
17 ianuarie 2021
Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU, FINALA 8 MARTIE 2014. Tensiune maxima si revolta in Casa din cauza noilor preferati ai publicului!

Finala incendiara la Mireasa pentru fiul meu, acest lucru nedatorandu-se neaparat faptului ca a fost sarbatoare in Casa, cu ocazia zilei de 8 martie.

Tensiune maxima si evenimente spectaculoase au oferit o ultima editie a saptamanii care i-a tinut pe toti, in suspans, pana la final.

Lucrurile frumoase au fost cele legate de Ziua Femeii. Mamele au primit, drept cadou, o iesire in oras, la un salon de cosmetica, concurentele fiind rasfatate de serviciile cu adevarat profesioniste.

S-au oferit flori, buchete bogate si frumos colorate au ajuns, din mana baietilor, la femeile din Casa, niciuna dintre reprezentantele sexului frumos nefiind neglijata, la acest capitol.

Unul dintre cuplurile recent formate in Casa, Laur-Florina, a avut parte de primele cuvinte potrivnice, venite chiar de la mama concurentei. Aceasta nu crede ca Laur este alegerea potrivita pentru Florina, vazand in acesta un baiat fals, care, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata adevarata fata.

De mult mai multe probleme au parte Viorel si Oana. Majoritatea concuurentilor vad acest cuplu ca fiind unul artificial, pe interes, principala acuzata fiind Oana, vazuta ca fiind mereu in cautarea de avere si de pozitii sociale.

Constantina a marturisit chiar ca Oana, inainte de a forma cuplul, se arata foarte interesata de faptul ca Viorel are o situatie finaciara foarte buna, in afara, apartament propriu, masina si suficient de multi bani.

Constantina si Marianita au tinut sa specifice ca, in mai multe randuri, Oana s-a dat la iubitii lor, si, in general, perceptia in Casa etse aceea ca Oanei ii place sa flirteze cu baietii care deja au format un cuplu.

A fost o finala care s-a lasat cu nominalizari pentru urmatoarea eliminare din competitie.

Topul rezultat dupa votul concurentilor i-a avut in varf pe Bogdan, Oana, Andrei, Marianita si Laurentiu.

Andrei a punctat la capitolul voturi din partea telespectatorilor asa incat era de vazut cine va fi sortit sa traiasca in emotii, timp de o saptamana.

Voturile telespectatorilor au produs rumoare in Casa. Oana, alaturi de Viorel, i-au depasit, au depasit, ca voturi, alte cupluri consacrate care, isi disputau suprematia, pana in prezent.

Astel, Oana a fost salvata de la nominalizare, lucru care a nemultumit atat gasca Andrei-Traian cat si gasca Laurentiu-Raymond, ultimul fiind auzit rostind cuvinte grele la adresa noilor preferinte ale telespectatorilor.

Nominalizati, pentru eliminare, au ramas Bogdan, Laurentiu si Marianita, si saptaman viitoare se anunta a fi una cu adevarat incendiara.

Stiri pe aceeasi tema

Mycoplasma genitalium, o noua boala cu transmitere sexuala rezistenta la antibiotice. Medicii au transmis au avertisment

Ioana Badulescu

MPFM SEZONUL 3: Laurentiu vrea sa cante cocosul in relatia cu Marianita

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 28 APRILIE 2014. Raymond: In Casa acasa am devenit cu totii rai!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult