13.7 C
România
20 octombrie 2021
Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU – FINALA SAPTAMANII. RAYMOND: A fost cea mai grea lovitura pe care am primit-o eu in acest sezon!

Episod neprevazut in Casa de la Mireasa pentru fiul meu. Dupa ruperea prieteniei dintre Andrei si Traian, cea care parea, la un moment dat, cea mai trainica din competitie, a venit vremea ca lucrurile sa se strice si in prietenia dintre Raymond si Alin.

Iubitul Constantinei declarase, la inceputul saptamanii, ca Alin nu a avut niciun gand ascuns in momentul cand o ajutase pe Corina sa se imbrace, intr-un moment in care aceasta se simtea parasita, in gradina de langa Casa.

Fara sa-si dea seama, Alin a declarat, dupa trei zile, ca este interesat de Corina si ca, in cazul in care se va desparti de Traian, el o va cauta pentru a forma un cuplu.

„Vezi cum am picat eu de prost?!” i-a spus Raymond, iubitei sale. „Prostul satului. Gasca satului. Ba da prost sunt. Nu puteam eu sa tac din gura acum 3 zile?!”

In finala saptamanala a fost discutat acest subiect insa prima reactie a lui Alin a fost aceea ca el nu intelege motivul supararii lui Raymond: „Eu nu inteleg ce are Raymond cu mine? Nu i-am facut nimic nici lui, nici Constantinei.”

Raymond: „Eu am bagat mana in foc pentru tine ca nu ai nicio intentie ascunsa cu Corina si tu afirmi ca o vei cauta?”

Alin: „Pe mine altceva m-a dezamagit la tine. Ai spus ca sa te fereasca Dumnezeu de un prieten ca Alin.”

Raymond: „Pentru ca nu se face asa ceva!”

Alin: „Abia acum inteleg de ce este suparat Raymond dar trebuia sa-mi explice si mie.”

Raymond: „Nu este mai important ce crede Traian despre mine insa nu vreau sa fiu pus in situatia in care m-a pus Alin. A fost cea mai grea lovitura pe care am primit-o eu in acest sezon. M-a durut.”

Alin: „Deocamdata nu stergem tot cu buretele. Raymond a spus sa te fereasca Dumnezeu de prieteni ca alin. Are dreptate ca s-a suparata dar nu trebuia sa spuna asta„, explicand in final ca lucrurile vor fi lasate asa si ca timpul va demostra daca vor redeveni cei mai buni prieteni.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU 9 FEBRUARIE 2015. Corina MPFM3, fotomodel de Valentine’s Day, pentru o revista din Spania

Delia Ion

Actorul Robin Williams nu s-a sinucis, ci ar fi fost ASASINAT

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 29 APRILIE. RAYMOND: Spre deosebire de altii eu nu imi voi tine femeia in lesa!

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult