5.9 C
România
10 decembrie 2022
GABI BOTEZ
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Gabi Botez: In casa MPFM trebuie sa iti asumi trecutul, prezentul si viitorul!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Gabi a fost singurul concurent din istoria show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” care a participat in doua sezoane consecutive din postura de concurent. A fost primul iubit din competitie al Cristinei cea care avea sa devina sotia lui Andrei, in finala MPFM3 dar a incitat spiritele si in MPFM4 cand a ravnit la postura de indragostit al Anei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Din pacate, niciuna dintre evolutiile lui in competitie nu s-au incheiat pozitiv caci Gabi a parasit de fiecare data casa de la Stefanesti la fel de singur precum intrase.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Invitat de postul tv Antena Stars sa ofere ultimele detalii din viata sa, Gabi a recunoscut ca este singur si in prezent si ca prezenta in emisiune l-a ajutat sa se fereasca de fetele care doresc doar sa-si faca publicitate pe seama lui.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Gabi Botez a tinut sa precizeze ca desi este prieten cu Valentin, actualul concurent de la „Mireasa pentru fiul meu”, nu a facut impreuna cu acesta niciun fel de strategie legate de competitie, cu atat mai putin planuri legate de o noua revenire a lui in casa MPFM5.

„Nu ma mai gandesc sa intru in competitie, nu am ce cauta acolo. Sunt prieten cu Valentin, unul dintre concurenti. L-am sfatuit sa nu intre in conflicte, pentru ca va trebui sa stea mult acolo. Am castigat popularitate in casa de la „Mireasa pentru fiul meu”, primesc multe mesaje. Dar eu nu vreau sa imi gasesc o prietena pe internet. Sunt multe fete care vor popularitate prin intermediul meu, dar eu m-am ferit. Cand ai intrat in casa, trebuie sa iti asumi trecutul, prezentul si viitorul, asta e clar”, a spus Gabi la Antena Stars, in cadrul emisiunii Star Matinal.

Related posts

GALA BRAVO AI STIL, 6 MAI. LIVE. Concurenta eliminata, surpriza totala!

Ioana Badulescu

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Cristian MPFM4, duel inedit cu unul dintre concurentii actualului sezon de MIREASA PENTRU FIUL MEU

Delia Ion

ROMANII AU TALENT 2016, 11 MARTIE. LIVE ONLINE PRO TV. Pielea de gaina revine la Romanii au Talent

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult