11.4 C
România
28 octombrie 2021
NATASA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Imaginile vorbesc de la sine in privinta felului in care arata Natasa inainte de a participa la MPFM5

Natasa nu este chiar cea mai simpatizata concurenta de la MPFM5 insa majoritatea telespectatorilor o considera o fata „cu atitudine” care nu a ezitat sa-si spuna punctul de vedere chiar daca de multe ori a lasat o impresie negativa la capitolul „exprimari politicoase”.

Dupa aproape sapte luni petrecute de Natasa in casa de la Stefanesti, toti apropiatii acestui show au observat ca Natasa are doua puncte extrem de sensibile: atacurile care au ca tinta pe mama ei si referirile facute la fizicul ei deloc de invidiat.

In cazul celui de-al doilea punct nevralgic, Natasa a replicat colegilor de competitie care au intrat in conflict cu ea, pe aceasta tema, ca ea era mult mai slaba inainte de a particpa la MPFM5. A povestit adesea ca eau perioade indelungate in care ea era clienta fidela a salilor de fitness, ceea ce facea din ea o fata interesanta din punct de vedere fizic.

Multi concurenti ai acestui sezon de Mireasa pentru fiul meu dar si telespecattori fideli aia cestui show zambeau ironic la auzul acestor povestiri spuse de Natasa insa, in lipsa unor dovezi concrete, nimeni nu a pus la indoiala intr-un mod categoric aceasta ipoteza.

De curand au aparut insa primele imagini cu Natasa, pe cand era in afara competitiei si „rezultatele” nu par a confirma istoriile celei vazute a juca pe langa cuplul Adriana-Valentin, rolul Simonei din sezonul trecut, fata de cuplul Crstian-Elly.

In poza atasata acestui articol, Natasa apare ceva mai zambitoare fata de imaginea care a consacrato la MPFM5 insa cu aceleasi forme „consistente” care i-au atras numeroase critici si pe parcursul acestei competitii.

Stiri pe aceeasi tema

BACALAUREAT 2016, SUBIECTE BAC SESIUNEA DE TOAMNA. Ce subiecte pot face departajarea la BAC 2016

Cristiana Petrariu Bota

HOROSCOP 15 AUGUST 2017. Previziuni astrologice pentru Ziua de Sfanta Marie

Delia Ion

PROGRAM CASA PARIURILOR REVELION 2018. PROGRAM CASA PARIURILOR 31 DECEMBRIE 2017, 1 IANUARIE 2018 SI 2 IANUARIE 2018

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult