VALENTINA MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. La o zi distanta de cand a devenit logodnica lui Aurel, Valentina i-a impresionat pe fanii MPFM5

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Sezonul cu numarul 5 al show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” a oferit deja numerosilor telespectatori in cele trei luni de competitie suficiente puncte de interes: povesti de iubire, despartiri, impacari, scene de gelozie, petreceri de pomina si gesturi memorabile.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. In niciun moment de pana acum, telespectatorii de sex masculin nu s-au simtit mai ravasiti in comparatie cu momentul la care au asistat pe parcursul emisiunii desfasurate duminica.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. In rol principal a fost Valentina, iubita lui Aurel, considerata de o mare marte a publicului telespectator drept cea mai frumoasa fata care participa la acest sezon. Motivul? Rochia extrem de inspirat aleasa de Valentina pentru emisiunea de duminica.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. La doar o zi dupa ce fusese ceruta in logodna de iubitul ei Aurel, Valentina s-a prezentat in fata camerelor imbracata intr-o rochie neagra care i-a pus in valoare bustul suficient de voluptos incat sa genereze numeroase comentarii pe retelele de socializare.

Valentina anu numai ca a fost remarcata zilei ci a si fost laudata pentru calitatile fizice care l-au facut ep Aurel sa marturiseasca in timpul emisiunii desfausrate in direct ca nu a mai trait sentimente atat de intense pentru o alta fata.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 APRILIE 2016. SOC! 9 concurenti au plecat! Florin, Marius, Oana si Cosmin au plecat de la Mireasa pentru Fiul meu!

Lucy Ionesco

MATRIMONIALE 7 IUNIE 2015. Florentina Dulca: Nu am noroc in dragoste!

Delia Ion

MATRIMONIALE. Bianca Schneider, o fata delicata care a castigat simpatia tuturor!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult