MIREASA PENTRU FIUL MEU. Lorena, luata la rost de fani pentru ultima schimbare de look

Delia Ion
By Delia Ion mai 31, 2015 11:57

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Lorena, luata la rost de fani pentru ultima schimbare de look

Lorena este castigatoare titlului de “mireasa sezonului 2” a show-ului matrimonial “Mireasa pentru fiul meu”, o editie spectaculoasa si plina de neprevazut in care frumoasa bruneta a decis sa se casatoreasca in finala cu George dupa ce pe parcursul evolutiei in casa avusese o scurta relatie si cu Maricel.

Din pacate, casnicia cu George nu a rezistat mai mult de un an de zile si acum intreaga vata a Lorenei este intr-o continua schimbare, una dintre transformarile cat se poate de vizibile fiind decizia Lorenei de a afisa un nou look vestimentar.

Din punct de vedere sentimental, Lorena incearca inca sa se debaraseze de trecut, fara insa a poza in victima. Se considera chiar o fata implinita, in primul rand, profesional, in acest timp lucrand intr-un salon de infrumusetere, un mare hobby al ei, o buna parte din resursele financiare folosindu-le in propria imagine.

Bruneta si-a schimbat stilul vestimentar, dar a fost imediat taxata de catre fani. Se pare ca jeansii rupti de sus pana jos nu au fost pe placul admiratorilor. “Nu se mai poarta asa ceva”, “Cum te poti afisa asa”, “Ce ai patit”, “Cine te-a sfartecat”, “De ce sa te imbraci asa”, au scris fanii pe facebook.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.