lorena mireasa pentru fiul meu
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Lorena, luata la rost de fani pentru ultima schimbare de look

Lorena este castigatoare titlului de „mireasa sezonului 2” a show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu”, o editie spectaculoasa si plina de neprevazut in care frumoasa bruneta a decis sa se casatoreasca in finala cu George dupa ce pe parcursul evolutiei in casa avusese o scurta relatie si cu Maricel.

Din pacate, casnicia cu George nu a rezistat mai mult de un an de zile si acum intreaga vata a Lorenei este intr-o continua schimbare, una dintre transformarile cat se poate de vizibile fiind decizia Lorenei de a afisa un nou look vestimentar.

Din punct de vedere sentimental, Lorena incearca inca sa se debaraseze de trecut, fara insa a poza in victima. Se considera chiar o fata implinita, in primul rand, profesional, in acest timp lucrand intr-un salon de infrumusetere, un mare hobby al ei, o buna parte din resursele financiare folosindu-le in propria imagine.

Bruneta si-a schimbat stilul vestimentar, dar a fost imediat taxata de catre fani. Se pare ca jeansii rupti de sus pana jos nu au fost pe placul admiratorilor. „Nu se mai poarta asa ceva”, „Cum te poti afisa asa”, „Ce ai patit”, „Cine te-a sfartecat”, „De ce sa te imbraci asa”, au scris fanii pe facebook.

Articole asemănătoare

BILETUL ZILEI 1 APRILIE 2016. Revine Astra pe primul loc al Ligii 1 sau Dinamo o ajuta pe Steaua?

Delia Ion

GUNES EPISODUL 27 REZUMAT, 21 SEPTEMBRIE 2016. Ali si Haluk au un conflict care va afecta intreaga familie

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 15 DECEMBRIE 2016. Mesajul Paulei Chirila a surprins pe toata lumea si cu siguranta a deranjat un alt trust de televiziune

Lucy Ionesco