LUCIAN MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Lucian MPFM4 a reusit sa dea jos kilogramele acumulate in plus in show

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Lucian a fost unul dintre concurentii sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu” cu cea mai mare priza la public. Serios dar si glumet atunci cand era cazul, respectuos dar si combativ atunci cand materialele prezentate in show i-o impuneau, Lucian parea a fi unul dintre marii favoriti la prezenta in finala stagionala.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. A format un cuplu cu Elena dar numeroasele probleme iscate de diferentele evidente de temperament dintre ei dar si de mentalitate au dus la separarea definitiva a celor doi desi au incercat sa dea o sansa relatiei chiar si in afara competitiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Acest lucru nu a schimbat insa perceptia avuta de fanii acestui show fata de Lucian, un baiat pe care toti l-au caracterizat drept un tanar „cu bun simt”. Din moemntul in care a revenit la viata lui obisnuita, Lucian a dorit sa faca si o schimbare din punct de vedere fizic.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Usor supraponderal in casa MPFM4 din cauza inactivitatii si a rutinei impuse de un astfel de reality show, Lucian s-a apucat serios de slabit si rezutatele nu s-au lasat foarte mult asteptate.

Imaginile postate pe Facebook de Lucian, pe parcursul acestei veri, ne prezinta o schimbare radicala fata de momentul in care el a parasit cel mai cunoscut show matrimonial din Romania.

Cu cateva kilograme in minus si cu un fizic impecabil, Lucian pare mai pregatit ca oricand sa inceapa o relatie cu adevarat serioasa si cu perspective matrimoniale.

Stiri pe aceeasi tema

NOUL SEZON MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017 – 3 SEPTEMBRIE 2016. Concurenti surpriza in noul sezon MPFM 6

Delia Ion

Mirela Boureanu Vaida: Sunt tare fericita! Va multumesc pentru miile de cuvinte frumoase

Cristiana Petrariu Bota

BURLACITA, 18 OCTOMBRIE 2015: YANIS, ELIMINAT DIN SHOW-UL BURLACITA. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult