MADALINA MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Madalina MPFM4, victima siluetei sale mai putin de invidiat

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Madalina, fosta concurenta a sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu”, a fost considerata inca din primele zile de competitie una dintre cele mai nonconformiste concurente ale editiei, piesa de baza din celebra „gasca vesela” din care mai faceau parte Roxana, Elly, Simona, Catalin, Danut si Carmen.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Nu a tinut niciodata cont de dorintele fanilor acestui show sau de barfele din casa si acest lucru se pare ca este o nota caracteristica a personalitatii sale. Nici in viata din afara competitiei, Madalina nu da semne de inhibitie.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Desi era constienta ca formele ei nu mai sunt cele ale unui fotomodel, Madalina nu s-a sfiit sa pozeze provocator pe parcursul sejurului facut pe litoral. Culoarea roz a costumului de baie nu a facut decat sa atraga si mai mult privirile asupra ei si se pare ca planul i-a reusit de minune.

Chiar daca marea majoritate a comentariilor care au insotit imaginile postate pe facebook nu au fost favorabile, Madalina a dat semne ca se simte foarte bine in pielea ei si ca nu pune baza pe dezaprobarea privitorilor.

Articole asemănătoare

TRADAREA EPISODUL 89 DIN 16 IANUARIE 2015 REZUMAT. Mithat cedeaza psihic si il impusca pe Aydin

Delia Ion

MPFM 16 SEPTEMBRIE 2015. Inima ta va ramane acolo unde s-a simtit cu adevarat acasa langa mine!

Delia Ion

BILETUL ZILEI 18 MAI 2017. Voluntariul si Craiova se lupta pentru un loc in finala Cupei Romaniei

Bogdan