MIRELA BOUREANU VAIDA
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Mirela Boureanu Vaida: Eu si Marian suntem expirati de mult!

Uneori lucrurile par a scapa de sub control in casa emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”. Concurentii, inveninati de materialele prezentate in show, isi dau drumul la gura si spun cuvinte extrem de jignitoare la adresa colegilor de competitie sau a invitatilor din emisiune.

Este si cazul Andradei care dupa despartirea de Radu pare ferm decisa sa-si strice complet imaginea pozitiva pe care si-a cladit-o de cand a intrat in casa de la Stefanesti. Dupa spectacolul jalnic dat la petrecerea din urma cu doua zile cand s-a inbatat in fata tuturor posesorilor programului Antena Play, a trecut la atacuri asupra „adversarilor”.

A decis ca este util sa o numeasca „babaciune” pe Bianca, ispita invitata in emisiune in urma cu o saptamana desi fata respectiva are numai 28 de ani. A fost si motivul pentru care moderatoarea Mirela Boureanu Vaida a reactionat pe masura la remarca Andradei.

In editia de vineri a emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, s-a discutat despre Andrada si Radu, doi concurenti din casa care nu mai formeaza un cuplu.

Intre cei doi ar fi intervenit si o ispita pe nume Bianca, pe care Andrada ar fi catalogat-o drept „babaciune”, tanara avand doar 28 de ani.

Prezentatoarea emisiunii „Mireasa pentru fiul meu”, de la Antena 1, a avut o reactie de zile mari, comentand cu Andrada si Marian, doi dintre concurentii din casa:

„Daca tu ai facut-o babaciune pe ea, la 28 de ani, eu la 33 sunt fosila direct… Tu deja sa nu mai… tu esti Tutankhamon, Mariane. Noi doi sa ne luam de-o mana si sa fugim. Suntem expirati de mult… Daca ne chinuiam, astia erau copii mei de muilt”.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 18 OCTOMBRIE 2016. Lavinia si Eduard, intalnire surpriza cu un fost concurent MPFM

Delia Ion

BACALAUREAT 2016, SUBIECTE BAC SESIUNEA DE TOAMNA. Ce subiecte pot face departajarea la BAC 2016

Cristiana Petrariu Bota

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 103 REZUMAT, 28 MAI 2015

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult