NICOLAE SI CATALINA MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Nicolae si Catalina laudati pentru viata lor de cuplu

O noua seara spectaculoasa in casa MPFM4. O seara la capatul careia inevitabil fanii au facut din nou comparatii intre concurentii aflati in competitie, unii fiind laudati in timp ce altii au fost pusi din nou la zid.

„Elevul rau” al clasei a fost si de aceasta data Andrada, o fata care ofera din ce in ce mai des spectacole lipsite de bun gust, mai ales in momentele in care consuma mai mult alcool decat ar fi indicat.

Teoretic era seara ila finalul careia ea ar fi trebuit sa se ocupe de curatenie insa acest lucru nu s-a intamplat. „Salvatori” au fost Catalina si Niculae care s-au jutat reciproc in a pune cat mai repede lucrurile in ordine.

Au maturat, au aspirat, au sters cu mopul, au spalat vase, au facut tot ce le-a stat in putinta ca sa fie curat in casa, la puti timp dupa ce se comportasera ca un adevarat cuplu si pe ringul de dans, in timpul petrecerii.

Acest aspect nu avea cum sa scape privirilor numerosilor fani care vad in ei un cuplu de viitor, cu sentimente si trairi profunde si cu actiuni care dau de inteles ca cei doi sunt pregatiti pentru o relatie serioasa.

Stiri pe aceeasi tema

PATRIA MEA ESTI TU EPISODUL 11 REZUMAT, 29 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion

TINUTUL RAZBUNARII EPISODUL 94 DIN 17 SEPTEMBRIE 2015. Samuel este acuzat de moartea sotiei lui

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 24 REZUMAT, 2 DECEMBRIE 2016. Se fac pregatiri pentru circumcizia lui Selim

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult