Lifestyle

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Oana si Corina au facut destainuiri incendiare una despre cealalta

Emisiunea de joi de la Mireasa pentru fiul meu a fost monopolizata de duelul verbal dintre Corina si Oana.

Dupa ce in zilele anterioare ambele se amenintasera cu dezvaluiri incendiare, azi a fost ziua in care, cele doua au trecut si la fapte.

Mai intai, Oana a povestit cum Corina, desi intrase in emisiune fara a fi despartita definitiv de fostul ei iubit, „s-a dat in vorba” cu un dispecer „tanar” si „frumusel” care le-a condus pe cele doua la hotelul unde se strangeau competitorii pentru sezonul 3 al Miresei.

Prin aceasta destainuire, Oana a vrut sa demonstreze promiscuitatea Corinei, subliniind si ca iubita lui Traian venise la Bucuresti cu gandul de a nu forma un cuplu in casa ci doar pentru o perioada limitata, pentru a pune mana pe tableta-premiu.

Cum era de asteptat, Corina a infirmat ca „s-ar fi dat” la acel dispecer si ca baiatul respectiv s-a oferit, de buna voie, sa le ofere o mana de ajutor.

Simtindu-se provocata, Corina s-a decis sa faca si ea destainuiri despre Oana. I-a declarat Mirelei Boureanu Vaida ca Oana, aflata la hotel, impreuna cu ceilalti concurenti, ar fi incercat sa intre in gratiile unuia dintre cameramani, insurat si cu doi copii.

Povestea Corinei a fost confirmata si de Andrei si Traian care au recunoscut ca insusi acel cameraman a recunoscut ca Oana „s-a dat” la el.

Nu a fost doar tensiune in Casa ci si momente placute cauzate de omatul care s-a asternut in curte. Cuplurile de indragostiti s-au jucat in zapada, transformand ziua intr-una extrem de distractiva.

Atmosfera vesela a fost completata si de vizita in Casa facuta de o trupa de teatru improvizat care, prin rolurile jucate, i-au facut pe unii dintre concurenti sa rada pana la lacrimi.

Articole asemănătoare

Dansul ne mentine sanatosi fizic si emotional. Psihologul Andra Tanasescu: Dansul incetineste procesul de imbatranire, ne ajuta la digestie si combate depresia

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU: GALA 8 FEBRUARIE, NOI CONCURENTI INTRA IN CASA

Bogdan

Smartphone-ul Amazon ni se dezvaluie peste doua zile.

Teodora Badescu