PETRU MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Petru MPFM4 este intr-o forma fizica de zile mari

Petru a fost surpriza placuta dintre concurenti intrati in casa MPFM4 in luna februarie a acestui an dar si surpriza neplacuta dupa ce a ales sa paraseasca show-ul matrimonial intr-un moment in care se bucura de aprecierea a numerosi fani ai emisiunii.

S-a indragostit pe parcursul competitiei de Ana, si ea intrata in casa pe parcursul lunii februarie, insa nu au reusit sa reziste in cuplu mai mult de o saptamana. Au incercat sa-si acorde reciproc o noua sansa, in afara competitiei, insa diferentele de varsta si de mentalitate au avut ca rezultat despartirea lor definitiva.

Ramas fara iubita, Petru a reinceput sa frecventeze din ce in ce mai des salile de sport si acest lucru se vede cu ochiul liber in pozele postate recent de fostul concurent MPFM4 pe Facebook.

Petru este mai in forma ca oricand si de acest lucru s-au convins si admiratoarele care l-au putut urmari la piscina, unul dintre locurile care pare a fi preferat de tanar pentru a se relaxa.

In imaginile de la piscina, Petru este la bustul gol si i se pot observa muschii si patratelele. Fetele au dat sute de like-uri la fotografiile de pe o retea de socializare.

Articole asemănătoare

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 56 REZUMAT, 6 IUNIE 2017

Delia Ion

DILA 27 IULIE 2015, EPISODUL 62. Azer afla ca Fatma a fost ceruta in casatorie de avocatul lui Riza

Delia Ion

HOROSCOP 3 MAI 2016. Previziuni astrologice pentru a treia zi a sarbatorilor Pascale!

Delia Ion