RADU MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Radu MPFM4 bifeaza inca o schimbare in viata sa

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Radu a fost unnul dintre cei ami spectaculosi concurenti ai sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu”. Intrat in competitie pe parcursul lunii februarie a acestui an, sub titulatura de Casanova, Radu nu a inselat asteptarile.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. In scurt timp a trezit interesul mai multor fete din casa MPFM4 insa el a decis ca Andrada este cea alaturi de care poate forma un cuplu. Asa s-a si intamplat insa relatia lor nu a durat prea mult timp caci aveau sentimente diferite.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrada a demonstrat in mai multe randuri ca il iubeste foarte mult pe Radu insa partenerul ei de la aceea vreme nu s-a aratat la fel de implicat in relatie dovada cea mai buna fiind si faptul ca nu a regretat in niciun moment despartirea.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Acum Radu promite ca s-a facut baiat de casa. A inceput o relatie tumultoasa cu o frumoasa bruneta originara din Sibiu de care se simte atars nu numai de felul in care arata dar si de perspectiva matura cu care isi vede viitorul.

S-au rostit chiar promisiuni de casatorie desi fanilor MPFM obisnuiti cu un Radu „zburand din floare in floare” le vine greu sa accepte aceste vesti.

Radu a anuntat insa pe Facebook ca noua directie in care o va lua viata lui trebuia „asortata” si cu un nou tatuaj. Imaginile cu Radu intr-un salon de tatuaje vin sa confirme noua schimbare din viata lui.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 51 REZUMAT, 30 MARTIE 2016. Nuran sufera un grav accident in autocarul cu care parasise Istanbulul

Delia Ion

GALA BRAVO AI STIL, 21 OCTOMBRIE 2017. Ce concurente merg mai departe in competitie cu drepturi depline

Ioana Badulescu

Marius Iorga Cuceritorul de la MPFM 5, indragostit de Liliana si de medicinista de la Craiova

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult