MIREASA PENTRU FIUL MEU: Raymond se si vede tatal copiilor Constantinei

Bogdan
By Bogdan februarie 18, 2014 17:20

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Raymond se si vede tatal copiilor Constantinei

Raymond si Constantina sunt fericitii momentului in Casa emisunii Mireasa pentru fiul meu. Cei doi par din ce in ce mai fericiti impreuna, acest lucru fiind demostrat nu numai de gesturile tandre dintre ei dar si de surprizele pe care cei doi indragostiti si le pregatesc, unul altuia.

Mai mult, Constantina i-a promis lui Raymond ca-i va face un bebe care sa semene pe el, brasoveanul rasplatindu-si partenera cu o ploaie de sarutari.

Fiind despartit de iubita sa o buna parte din timp, Andrei nu mai poate sa se certe cu Cristina. Ii tin insa locul, cu succes, prietenul lui, Traian si perechea sa Corina.

Cei doi au redeschis un subiect mai vechi: neincrederea pe care Corina o manifesta fata de iubitul sau.

Corina are momente in care isi critica iubitul pentru lipsa de implicare in timp ce Traian vede in aceste reprosuri doar o dovada clara de neincredere.

Laurentiu si Marianita au intrat, timp de o ora, in pielea unor DJ. S-au distrat copios dar au si comunicat cu fanii lor care s-au intrecut in incurajari adresate celor doi concurenti. De asemenea, Laurentiu si Marianita au fost sfatuiti sa nu isi mai ceara eliminarea din competitie si sa lupte pana la final.

Nici ei nu au fost ocoliti de momentele de tensiune. Marianita s-a suparat deoarece iubitul ei, a omis sa danseze cu ea, in timpul unui program de relaxare propus de Roxana Chiperi.

Cum nicio zi nu trece la Mireasa pentru fiul meu fara vociferari venite din partea domanei Maria, azi afost randul ca bunica sa se enerveze deoarece unul din concurenti a varsat balsamul de rufe, lasand mizerie in urma.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.