MIREASA PENTRU FIUL MEU: Raymond simte ca nu se mai poate imprieteni cu niciun baiat din Casa!

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota februarie 21, 2014 16:59

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Raymond simte ca nu se mai poate imprieteni cu niciun baiat din Casa!

Se anunta noi eliminari in Casa de la Mireasa pentru fiul meu astfel incat concurentii par a se pregati sufleteste pentru ceea ce va urma.

Nu am mai avut parte de certuri de amploare, in continuare „traindu-se” din cele vechi. Ecourile scandalului dintre Andrei si Bogdan inca nu s-au stins. Andrei si-a primit pedeapsa. Inca i se interzice dreptul de a intra in casa fetelor insa, pare ca a inceput sa se obisnuiasca cu acest statut.

Este sustinut de iubita sa, Cristina refuzand, in semn de solidaritate cu Andrei, sa participe, alaturi de ceilalti concurenti din Mireasa pentru fiul meu, la iesirea la teatru.

Desi nu a primit o pedeapsa concreta, Bogdan este nevoit sa reziste „pedepsei” venite din Partea Oanei. Nemultumita de comportamentul celui care a declarat, in mai multe randuri, ca a intrat in Casa doar de dragul ei, Oana ii face zilnic reprosuri lui Bogdan.

Crede ca acesta ar vrea sa o vada schimbata, din punct de vedere comportamental, desi acest lucru este imposibil. Mai mult, Oana a aflat ca Bogdan i-a prezentat familia, intr-o lumina nefavorabila, lucru care a suparat-o la culme.

Mireasa pentru fiul meu a cunoscut, in ultima vreme, schimbari in ceea ce priveste relatiile de prietenie dintre concurenti. In urma cu cateva saptamani, Raymond pornise un adevarat atac asupra lui Grigore,conflictul fiind aplanat, cu greu, de iubitele celor doi, Constantina si Mariana.

In prezent, Raymond incepe sa se indeparteze tot mai mult de Alin si,din pacate, si de mama acestuia, Daniela, la care tine foarte mult. Toti au remarcat acest lucru, insa brasoveanul a declarat raspicat ca simte ca nu poate avea un prieten in Casa si ca tot ceea ce conteaza este relatia cu iubita sa Constantina.

loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.