Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Relatia dintre Grigore si Mariana pusa la grea incercare

Mireasa pentru fiul meu poate aduce, in perioada urmatoare, un nou cuplu. Alin s-a apropiat foarte mult de Oana, in ultima vreme, si tachinarile dintre cei doi par uneori a fi harjoneala dintre doi indragostiti.

In schimb, deasupra cuplului Grigore-Mariana, se aduna nori cenusii. Mariana este din ce in ce mai ingandurata si incepe sa puna la indoiala adevaratele sentimente ale lui Grigore.

L-ar fi vrut mai apropiat de ea, in aceste momente putin mai dificile insa iubitul ei pare destul de influentat de opiniile sorei lui.

Relatia dintre cei doi este subiect de discutie intre Andrei si Traian. Cei doi caracterizeaza sentimentele lui Grigore, fara de Mariana, ca nefiind unele puternice si ceea ce afiseaza, pe fata, este doar un „circ” facut cu interes.

Mariei nu ii prieste linistea si trece la atac, ori de cate ori are ocazia. Tinta ei favorita este Iuliana, pe care o acuza de faptul ca nu stie sa utilizeze masina de spalat vase si nici pe cea de spalat rufe.

Si Iuliana face o scena, la adresa bunicii lui Laurentiu, deoarece aceasta si-a permis sa-i scoata rufele din masina de spalat si sa le arate la camera.

Ca de obicei, intocmirea listelor de cumparaturi aduce cu sine neintelegeri in Casa. Niciodata bugetul nu este suficient si este suficient ca Andrei, Cristina si Corina sa observe ca Oana bea un pahar cu suc desi acest sortiment nu era deloc pe lista ei de cumparaturi, pentru a izbugni un scandal.

Mult mai tarziu, Iuliana a recunoscut ca ea este cea care a servit-o pe Oana cu succes si atmosfera s-a mai calmat.

Stiri pe aceeasi tema

Despre blesteme si cum sa te feresti de blesteme

Cristiana Petrariu Bota

Trotuarul Senzorial, un concept unic pentru Romania, a fost realizat la Constanta

Ioana Badulescu

Patul care se face singur, visul oricarui lenes. VIDEO

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult