14.5 C
România
25 octombrie 2020
ANDRADA MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Andrada demonstreaza ca poate fi un prieten loial

Primele zile petrecute de Andrada in Casa show-ului „Mireasa pentru fiul meu” nu au fost unele lipsite de tensiune in conditiile in care se vorbea foarte insistent de grupul „celor vechi” si grupul „celor noi” intre care se crease o rivalitate artificiala.

Erau momentele in care Andrada era luata la rost de Ionela, era considerata „mai superioara” de Roxana si era vazuta cam ingamfata de Simona dar si de alti colegi de competitie.

Tensiunile s-au mai atenuat si, in timpul emisiunilor desfasurate in direct, au disparut in totalitate replicile acide intre cele doua tabere existand chiar momente in care nu se mai face diferenta intre perioadele in care au intrat fiecare in competitie.

In prezent este evident ca Andrada incepe si ea sa scape de eticheta de „aroganta”. Mai mult decat atat, tanara isi scoate tot mai des la suprafata latura de prietena foarte loiala.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU 3 MARTIE 2015. Andrada: Gabi nu este pentru Ana!

S-a luat la contre cu Gabi cand Petru parea intr-o oarecare dificulatate si ii este aproape Anei in fiecare moment de slabiciune al acesteia desi, atunci cand crede de cuviinta, o critica pentru unele idei sau gesturi gresite.

A fost si cazul zilei de vineri cand i-a reprosat Anei ca s-a schimbat mult fata de imaginea avuta la intrarea in competitie insa, spre seara, cand Ana a avut nevoie de o vorba buna, Andra a fost prima care i-a fost alaturi.

Posesorii programului Antena Play au putut urmari cum Ana a citit o scrisoare primita de la mama ei in care aceasta o critica pentru decizia de a se apropia de Gabi. Mama Anei si-a exprimat transant opinia ca fiica ei sa nu faca cuplu cu fostul si viitorul concurent MPFM si implicit sa nu repete greseala facuta de ea in trecut: suportarea agresiunii provenite de la barbatul fata de care avea sentimente.

A fost un nou episod delicat pentru Ana de care tanara a trecut si datorita incurajarilor venite de la Andrada care a sfatuit-o ca pe o sora: „Sa stii ca orice ar fi, niciodata nu o sa fii singura! Orice prostie ai face, orice, familia o sa-ti fie mereu aproape!”.

Stiri pe aceeasi tema

MESAJE DE 8 MARTIE PENTRU IUBITE, SOTII. FELICITARI DE 8 MARTIE

Bogdan

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 2 REZUMAT, 5 IANUARIE 2016. Mehmet Emir crede ca Efsun este fiica lui fara a stii ca Bahar era fata nascuta de Hasret

Delia Ion

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016. Barem MATEMATICA. Rezolvare subiecte Matematica la Evaluare Nationala

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult