-0.4 C
România
26 ianuarie 2021
CRISTIANA MPFM4
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Cristiana neaga interesul pentru Cristian

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Finalul sezonului 4 al show-ului matrimonila „Mireasa pentru fiul meu” tinde sa devina mult mai tensionat decat si-au inchipuit numerosii fani ai acestui adevarat fenomen de televiziune.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Doua dintre cupluri sunt sigure pe locul in finala competitiei, Cristian-Elly si Marian-Cristiana, in timp ce un al treilea format de Teodor si Ionela asteapta votul venit din partea telespectatorilor pentru a se bucura de spectacolul ultimului act al competitiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Desi intre cele doua cupluri deja finaliste exista o relatie de prietenie, mai multi telespectatori ai emisiunii dar si producatorii acestui show par a fi interesati ca intre cei patru competitori sa apara discutii care sa dinamizeze competitia pe ultima suta de metri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. In emisiunea de joi s-au prezentat mai multe imagini in care Cristiana aparea in ipostaze nefiresc de apropiate de Cristian, iubitul lui Elly. S-a speculat imediat pe seama imaginilor si s-a adus in discutie un interes ascuns al Cristianei pentru cel mai iubit concurent al acestui sezon, in conditiile in care in ultima vreme relatia ei cu Marian nu mai pare a fi lapte si miere.

CMIREASA PENTRU FIUL MEU. eea ce i-a pus si mai tare pe ganduri a fost momentul in care Marian si Cristian erau impreuna iar Cristiana si-a luat la revedere spunand „Va iub…”. Concurenta a negat totul. „Da, din gresala! M-am corectat. Voiam sa zic te iubesc.”, a declarat ea in cadrul emisiunii de azi.

Stiri pe aceeasi tema

PROGRAM SUPERMARKETURI, MAGAZINE DE 1, 2 SI 5 IUNIE 2017. Program de Rusalii la AFI Cotroceni, Baneasa Shopping, Sun Plaza, Promenada, Mega Mall

Ioana Badulescu

BILETUL ZILEI 26 MARTIE 2016. Rangers tot mai aproape de Premier League Scotia

Delia Ion

BILETUL ZILEI 29 IULIE 2017. Dinamo Kiev si TSKA Moscova, doua dintre marile favorite ale zilei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult