CRISTIANA MPFM4
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU SEZON 4. Cristiana neaga interesul pentru Cristian

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Finalul sezonului 4 al show-ului matrimonila „Mireasa pentru fiul meu” tinde sa devina mult mai tensionat decat si-au inchipuit numerosii fani ai acestui adevarat fenomen de televiziune.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Doua dintre cupluri sunt sigure pe locul in finala competitiei, Cristian-Elly si Marian-Cristiana, in timp ce un al treilea format de Teodor si Ionela asteapta votul venit din partea telespectatorilor pentru a se bucura de spectacolul ultimului act al competitiei.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Desi intre cele doua cupluri deja finaliste exista o relatie de prietenie, mai multi telespectatori ai emisiunii dar si producatorii acestui show par a fi interesati ca intre cei patru competitori sa apara discutii care sa dinamizeze competitia pe ultima suta de metri.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. In emisiunea de joi s-au prezentat mai multe imagini in care Cristiana aparea in ipostaze nefiresc de apropiate de Cristian, iubitul lui Elly. S-a speculat imediat pe seama imaginilor si s-a adus in discutie un interes ascuns al Cristianei pentru cel mai iubit concurent al acestui sezon, in conditiile in care in ultima vreme relatia ei cu Marian nu mai pare a fi lapte si miere.

CMIREASA PENTRU FIUL MEU. eea ce i-a pus si mai tare pe ganduri a fost momentul in care Marian si Cristian erau impreuna iar Cristiana si-a luat la revedere spunand „Va iub…”. Concurenta a negat totul. „Da, din gresala! M-am corectat. Voiam sa zic te iubesc.”, a declarat ea in cadrul emisiunii de azi.

Stiri pe aceeasi tema

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 50 REZUMAT, 25 MARTIE 2016. Bahar refuza sa se impace cu Ates

Delia Ion

NEXT STAR, 27 OCTOMBRIE 2016. Castigatorul Next Star este dansatoarea Ana Maria! VIDEO

Bogdan

MIREASA PENTRU FIUL MEU 17 DECEMBRIE 2015. Tensiuni neprevazute intre doua dintre cele mai bune prietene din casa fetelor

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult