-0.4 C
România
21 ianuarie 2021
SIMONA MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Simona MPFM4, declaratie trista cand toti se asteptau mai putin

MIREASA PENTRUFIUL MEU. Simona a fost singura finalista a sezonului 4 a show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” care nu era implicata intr-un cuplu sentimental. A promovat in ultimul act al competitiei dupa un duel cu Danut, fostul iubit al lui Carmen.

MIREASA PENTRUFIUL MEU. Simona a fost acuzata in mai multe randuri atat de rivalii din competitie cat si de numerosi telespectatori ai show-ului ca accepta statutul de servitoare a lui Elly doar cu scopul de a se bucura de protectia cuplului pe care aceasta il forma cu Cristian si implicit a numerosilor fani ai acestora.

MIREASA PENTRUFIUL MEU. Acum, la mai bine de trei luni de la finalul MPFM5, o regasim pe Simona intr-o situatie care ne aminteste de momentele din competitie in care ea isi exprima dezamagirea fata de fostele sale relatii amoroase.

MIREASA PENTRUFIUL MEU. Simona de la „Mireasa pentru fiul meu” a postat un nou mesaj pe o retea de socializare din care reiese ca a fost dezamagita, din nou, in dragoste si ca s-a saturat sa-si faca sperante care apoi sa se naruiasca.

„Tocmai cand decizi sa te ridici, sa incerci din nou, cand iti convingi sufletul ca poate merita sa risti, vine cineva si iti distruge tot ce ai vrut sa construiesti. Si uite asa la un moment dat ne dam seama ca promisiunile sunt doar cuvinte calde, cuvinte fara sens sau viitor”, a scris Simona de la „Mireasa pentru fiul meu” pe Facebook.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 4 REZUMAT, 18 IANUARIE 2018

Delia Ion

LAURA BRETAN, FINALA ROMANII AU TALENT 3 IUNIE 2016. VIDEO. Laura Bretan, castigatoarea Romanii au Talent

Cristiana Petrariu Bota

GALA BRAVO AI STIL 2 OCTOMBRIE 2016. Lupta mare pentru accederea in fazele superioare ale competitiei

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult