SIMONA MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Simona MPFM4, declaratie trista cand toti se asteptau mai putin

MIREASA PENTRUFIUL MEU. Simona a fost singura finalista a sezonului 4 a show-ului matrimonial „Mireasa pentru fiul meu” care nu era implicata intr-un cuplu sentimental. A promovat in ultimul act al competitiei dupa un duel cu Danut, fostul iubit al lui Carmen.

MIREASA PENTRUFIUL MEU. Simona a fost acuzata in mai multe randuri atat de rivalii din competitie cat si de numerosi telespectatori ai show-ului ca accepta statutul de servitoare a lui Elly doar cu scopul de a se bucura de protectia cuplului pe care aceasta il forma cu Cristian si implicit a numerosilor fani ai acestora.

MIREASA PENTRUFIUL MEU. Acum, la mai bine de trei luni de la finalul MPFM5, o regasim pe Simona intr-o situatie care ne aminteste de momentele din competitie in care ea isi exprima dezamagirea fata de fostele sale relatii amoroase.

MIREASA PENTRUFIUL MEU. Simona de la „Mireasa pentru fiul meu” a postat un nou mesaj pe o retea de socializare din care reiese ca a fost dezamagita, din nou, in dragoste si ca s-a saturat sa-si faca sperante care apoi sa se naruiasca.

„Tocmai cand decizi sa te ridici, sa incerci din nou, cand iti convingi sufletul ca poate merita sa risti, vine cineva si iti distruge tot ce ai vrut sa construiesti. Si uite asa la un moment dat ne dam seama ca promisiunile sunt doar cuvinte calde, cuvinte fara sens sau viitor”, a scris Simona de la „Mireasa pentru fiul meu” pe Facebook.

Articole asemănătoare

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 6 REZUMAT, 28 MARTIE 2017. Kemal pleaca de acasa si prapastia dintre el si Nihan se adanceste

Delia Ion

Mirela Boureanu Vaida a facut o schimbare radicala in viata ei

Lucy Ionesco

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Andrei si Cristina MPFM3 au stabili cand vor face nunta!

Delia Ion