14.5 C
România
25 octombrie 2020
ANDRADA-RADU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Staf MPFM4: Radu si Andrada, nu aveti voie sub aceeasi patura!

Apropierea finalei sezonului al patrulea „Mireasa pentru fiul meu” aduce si multa tensiune in casa de la Stefanesti. Atractiile fizice dintre unii concurenti sunt atat de evidente incat trairile de moment se concretizeaza si prin gesturi considerate „la limita” de staful acestei emisiuni.

Dupa o saptamana intreaga in care s-a discutat despre dovezi ale faptului ca doi dintre cei prezenti in casa au incalcat celebbra regula 25, totul s-a dovedit o exagerare de vreme ce Cristian si Elly, cei vizati de banuieli, s-au dovedit „curati”.

Suspiciuni persista insa si asupra lui Radu si a Andradei care, chiar daca nu mai formeaza un cuplu, au inca destule intimitati care trimit cu gandul ca oricand ei ar putea depasi limita impusa de regulamentul show-ului.

Si-au spus „Adio” ca si cuplu, insa se pare ca focul pasiunii inca nu s-a stins intre ei. Radu si Andrada s-au tachinat ce s-au tachinat pana cand au ajuns impreuna sub aceeasi patura, giugiulindu-se.

„Radu si Andrada, nu aveti voie sub aceeasi patura”, s-a auzit o voce care le-a intrerupt jocul celor doi.

Stiri pe aceeasi tema

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 29 AUGUST 2016: Mihaela si Constantin pregatesc marea surpriza!

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 27 SEPTEMBRIE 2016. Petru se dovedeste un baiat sensibil cu un trecut plin de neajunsuri

Delia Ion

FURTUNA PE BOSFOR EPISODUL 12 REZUMAT, 16 NOIEMBRIE 2015. Cihan isi duce planul la indeplinire, il scoate pe Alper din actionariat si provoava razbunarea acestuia

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult