MARIAN SI CRISTIANA MPFM
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Staful MPFM4 favorizeaza anumite cupluri din competitie?

Din momentul in care Marina si-a manifestat bucuria in momentul in care Cristian a sarit gardul casei de la Stefanesti, in speranta ca liderul detasat al simpatiei telespectatorilor MPFM4 va fi eliminat din competitie, fanii lui Shonea au inteles ca „fratia” dintre el si Marian este doar o poveste dictata de interesul celui de-al doilea ca sa prinda marea finala.

Din acel moment, cel poreclit „vulpoiul” pare a savura orice cearta mai serioasa dintre Cristian si iubita lui Elly si desecarea acestor episoade in cadrul materialelor prezentate in emisiune.

Totul in contextul in care perechea Marian-Cristiana pare ocolita de pericolul de a fi expusa in materiale tensionate desi telespectatorii Antena Play confirma ca lucrurile nu merg intotdeauna pe roze intre cei doi iubiti.

Este motivul pentru care fanii cuplului Cristian-Elly reclama atitudinea producatorilor acestei emisiuni desi Marian si Cristiana au inceput de o perioada de timp sa se certe zilnic fara ca acest lucru sa se concretizeze si materiale.

Periodic se aduce in discutie faptul ca familia lui Elly si in primul rand mama si verisoara ei nu sunt de acord cu relatia lui Elly cu Cristian. Nu se spune insa nimic despre faptul ca fratele Cristianei este total impotriva cuplului format de sora sa cu Marian in conditiile in care vestile venite despre acesta din afara casei nu-l plaseaza in randul baietilor „de casa”.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 18 MARTIE 2016. Campionatele din Europa intra in linie dreapta dar avemsi partide de tenis interesante

Delia Ion

MICHEL KOTCHA, VOCEA ROMANIEI 4 DECEMBRIE 2015. Ai flow. Michel, esti o voce spectaculoasa

Cristiana Petrariu Bota

VOCEA ROMANIEI 14 OCTOMBRIE 2016. LIVE ONLINE. Cele mai tari momente de vineri seara. Urmeaza prima runda a duelurilor

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult