ELLY MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Telespectator MPFM: In aceasta poza se vede ca Elly este falsa!

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Elly este marea castigatoare a celui de-al patrulea sezon de „Mireasa pentru fiul meu”. Si-a indeplinit toate dorintele in marea finala a competitiei: a castigat titlul de „mireasa sezonului”, s-a casatorit cu Cristian, cel mai simpatizat concurent al stagiunii si a castigat o importanta suma de bani.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Alaturi de sotul ei Cristian, traieste cea mai fericita perioada a vietii sale chiar daca ii lipseste apropierea mamei sale, cel mai aprig contestatar al relatiei fiicei ei cu baiatul despre care ea crede ca nu o va putea face fericita pe Elly.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Satisfactia se citeste pe chipul lui Elly la fiecare imagine postata de aceasta din intimitatea propriului camin. Daca in ale conditii, zambetele largi ale „miresei sezonului 4 MPFM” ar fi facut deliciul fanilor, in actuala atmosfera ce domina societatea romaneasca „evolutia” lui Elly trage atrage si numeroase comentarii negative.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. In ultima fotografie pe care a dezvaluit-o prietenilor sai, Elly a fost extrem de criticata, deoarece zambeste larg, iar acestia au taxat-o si i-au amintit ca lumea este in doliu pentru victimele din clubul Colectiv.

„Deci si acum, in aceasta poza se vede cat e de falsa, asta e zambet?”, i-a scris o fana, iar alta a taxat-o si mai dur: „Asta mai lipsea acum. Tara e in lacrimi si ea ranjeste. Ea nu stie ce se intampla in tara? Cine dracu da like?”, iar altcineva i-a zis: „pare de 28 de ani …nu de 19″.

Stiri pe aceeasi tema

GALA BRAVO AI STIL, 9 FEBRUARIE 2019. VIDEO. Scandal dupa eliminarea de sambata. Se schimba ora de difuzare!

Cristiana Petrariu Bota

MIREASA PENTRU FIUL MEU 21 OCTOMBRIE 2015. Valentin, eroul unui cosmar din care spera ca a iesit definitiv!

Delia Ion

CASTIGATOARE BRAVO AI STIL 2018, 16 IUNIE. LIVE. Ea este marea castigatoare a competitiei „Bravo ai Stil. All Stars”

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult