Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Telespectatorii MPFM4 cred ca tatal lui Elly seamana cu Cristian

A trecut si mult asteptatul moment in care Cristian s-a intalnit fata in fata cu domnul Ion, tatal lui Elly, cel care de-a lungul competitiei se dovedise un aprig adversar al relatiei pe care fata lui o are in casa MPFM4.

Nu a fost caz de gesturi agresive intre cei doi, nu au fost contre si nici macar gesturi nepotrivite care sa lase loc de interpretare. Au fost chiar vorbe amicale chiar daca era totusi evident ca unele dintre ele fusesera rostite din complezenta si, in primul rand, de dragul camerelor de luat vederi care au inregistrat intreaga intalnire.

Mai mult decat atat au inceput sa apara voci care sa recunoasca faptul ca domunul Ion a fost judecat gresit si ca in fapt are un caracter asemanator cu al lui Cristian, pasiv, tacut si aparent influnetat de partenera de gen feminin.

CITESTE SI: GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU 18 APRILIE 2015. Cristian si Elly, mai indragostiti ca oricand!

Cu siguranta ca acesta nu este o opinie unanima caci pe internet exista inca un val de comentarii care considera ca „schimbarea” de comportament a parintilor lui Elly a fost dictata de problemele care ar putea sa influenteze castigarea premiului financiar de catre fata lor.

Chiar si in aceste conditii prima intalnire a lui Cristian cu tatal lui Elly a decurs mai bine decat era de asteptat si, cel putin pentru moment, a disparut tensiunea negativa care marca de mai multa vreme cel mai iubit cuplu a acestui sezon.

Articole asemănătoare

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE 2017. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de duminica!

Ioana Badulescu

ROMANII AU TALENT, 29 APRILIE 2016. TEATRUL DE UMBRE VERBA in prima semifinala

Lucy Ionesco

IN BATAIA INIMII EPISODUL 10 REZUMAT, 21 SEPTEMBRIE 2017

Delia Ion