Life

MIREASA PENTRU FIUL MEU: Traian crede ca mama Corinei a fost influentata de familia Oanei

Mireasa pentru fiul meu, sezonul 3, este foarte aproape de a-si spori numarul de competitori.

Deja selectia viitorilor competitori se apropie de final, inceputul lunii februarie aducand cu sine si noi provocari in Casa.

Dintre toti, Oana pare cea mai nerabdatoare sa-i vada noii baieti insa si ceilalti concurenti asteapta cu nerabdare sa vada ce rezerva viitorul.

Desi nu vrea sa para disperat, Alin este si el in asteptarea unei posibile partenere. Asociat la un moment dat cu Oana, Alin vede petrecerea timpului liber, diferit fata de concitadina sa.

Alin ar prefera o fata, de tipul Marianei, mai revervata in comportament, fata de Oana, care ii lasa impresia unei fete prea axata pe distractii.

De fapt, aceste preferinte sunt reliefate si de viziunea lui Alin, in ceea ce priveste petrecerea timpului liber in cuplu. El prefera plimbarile romantice, doar in cuplu, in detrimentul iesirilor in cluburi sau baruri, acolo unde atmosfera este zgomotoasa si lipsita de substanta.

Mici contre intre Maria si Marianita, pe motiv ca, niciuna dintre ele nu i-a declarat celeilalte, in mod direct, ca ii este draga.

Marianita a dat exemplu chiar aprecierea Mariei pentru Oana, reprosandu-i bunicii lui Laurentiu ca ei nu i s-a adresat niciodata intr-un mod similar.

Nici Maria nu a fost incantata ca Marianita nu i-a luat apararea niciodata in razboiaele pe care le-a purtat de-a lungul acestei editii.

In schimb, suparare mare pe Traian. Acesta a pus-o sub lupa pe Oana, neavand insa cuvinte de lauda la adresa acesteia.

Motivul este dat de informatiile primite de el si de Corina, prin diverse cai, ca parintii Oanei au influentat-o negativ pe mama Corinei, dupa parerea cuplului, acesta fiind si motivul principal al razbiului dus de mama Corinei cu Traian.

Stiri pe aceeasi tema

Scrisoarea unui medic din Botosani, diagnosticat cu o boala incurabila, catre cei sanatosi: Nu ii izolati pe bolnavii de cancer!

Ioana Badulescu

Cerbul de Aur, cel mai mare concurs de interpretare din Romania, revine dupa 10 ani. Festivalul va fi prezentat de Iulia Vantur

Ioana Badulescu

O echipa chirurgicala de la Institutul Sanului a realizat prima reconstructie mamara din Romania prin tehnica pre-pectorala

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult