MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Valentina, fericita alaturi de Valentin dar intr-o vizibila stare de oboseala accentuata

Dupa ce si-a forta iesirea din casa MPFM5, am fi putut crede ca Valentina traverseaza cele mai fericite momente din ultimele luni, alaturi de Aurel, baiatul pe care l-a cunoscut in competitie si de care s-a indragostit nebuneste.

Probabil ca si o eventuala declaratie a Valentinei ar fi in acet sens caci a declarat inca dinainte ca ea si Aurel sa se decida sa-si traiasca povestea de dragoste ca isi vede fericirea doar la bratul tanarului originar din Giangoesti.

Cert este ca Valentina si Aurel sunt de nedespartit, incepand cu seara zilei de sambata, cuplul postand pe Facebook numeroase imagini in care sunt surprinsi in ipostaze care demonstreaza putearea sentimentelor dintre ei.

Departe de „ochii” camerelor de supraveghere aplasate in casa de la Stefanesti, cei doi s-au lasati purtati de sentimente ca doi tneri care nu numai logoditi, ci si planuiesc sa faca nunta in cel mai scurt timp posibil.

Daca in majoritatea fotografiilor, ambii par zambitori si fericiti pentru clipele petrecute impreuna, atentia este atrasa si de cearcanele Valentinei, posibil semn al lipsei de odihna atat in timpul perioadei de o saptamana in care a stat singura in casa MPFM5, cat si in zilele care au urmat iesirii ei din competitie.

Chiar daca anuntasera ca au facut o scurta vizita la doctor, cel mai probabil aceasta a fost in legatura cu mai vechile probleme de sanatate invocate de Valentina cu putin timp dupa debutul MPFM5.

Related posts

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 19 REZUMAT, 14 APRILIE 2017

Delia Ion

HOROSCOP 25 FEBRUARIE 2015. Predictii astrale pentru ziua de miercuri!

Delia Ion

BAHAR VIATA FURATA EPISODUL 116 REZUMAT, 17 IULIE 2017

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult