MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Viata lui Petru MPFM4 in Austria nu pare a fi doar lapte si miere

MIREASA PENTRU FIUL MEU. In ultima vreme se stia ca Petru MPFM4 si-a regasit linistea departe de plaiurile natale, in Austria, acolo unde toti credeau ca fostul iubit al Anei este fericit acum langa o tanara cu care parea a se intelege foarte bine.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Petru nu a mai fost la fel de activ pe retelele de socializare astfel incat informatiile despre el au venit de la diversi prieteni de-ai sai. Initial s-a spus ca Petru s-a angajat la o sala de fitness din Linz apoi ca este ospatar intr-un restaurant din acelasi oras.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Unii se si grabeau sa-l vada pe Petru in ipostaza mirelui in virtutea vestilor favorabile referitoare la relatia lui sentimentala. Realitatea se indeparteaza insa de acest scenariu placut.

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Vesti de actualitate dau ca sigura despartirea lui Petru de noua lui iubita, o bruneta ispititoare, cu ochi verzi, cea care de altfel il ajutase pe fostul cocnurent MPFM4 sa se acomodeze cu Austria.

Desi continua sa munceasca ca ospatar, Petru pare din ce in ce mai tentat sa se reapuce serios de spectacolele de striptease cu care el mai cochetase si in tara cu mai multi ani inainte de a participa la show-ul matrimonial.

„Petru trece printr-o perioada grea. Tanara cu care el era nu il mai vrea, asa ca acum se chinuie sa isi castige existenta. Este in continuare ospatar, iar uneori mai face si striptease. Este constient ca de acolo vin banii”, s-a destainuit un prieten al fostului concurent MPFM4 unui cunoscut tabloid autohton.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE INFINITA EPISODUL 10 REZUMAT, 3 APRILIE 2017

Delia Ion

FERMA VEDETELOR, 29 MARTIE 2016. Cine este fermierul sef al saptamanii

Bogdan

REGISTRU BANI SALARIATI. ANAF despre Ordinul MFP nr. 513/2015

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult