Politica

Mirel Palada, bataie la B1 TV cu senatorul Mihai Gotiu. VIDEO

Sociologul Mirel Palada a fost implicat intr-o bataie in toata regula la postul B1 TV cu senatorul Mihai Gotiu. Fost purtator de  cuvant al Guvernului, Mirel Palada l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu intr-o pauza publicitara, moderatoarea Nadia Ciurlin nereusind sa-i linisteasca pe cei doi. Vedeti video mai jos. 

Potrivit inregistrarii video, Mirel Palada l-a lovit pe senatorul USR Mihai Gotiu in timpul pauzei de publicitate. Gotiu sustine ca a fost lovit cu pumnii, pana la urma fiind oprit de cei prezenti in studio.

Momentul cu bataia dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu a fost surprins video in timpul pauzei de publicitate, cand cei de la B1 TV aveau camera pe moderatoarea Nadia Ciurlin.

Extrem de speriata, Nadia Ciurlin i-a cerut de mai multe ori lui Palada sa se opreasca si le-a cerut colegilor din studio sa cheme politia. Ulterior, Nadia a scris pe pagina sa de Facebook ca motivul scandalului l-a reprezentat faptul ca Gotiu i-a spus lui Palada ca e o dovada de nesimtire sa intrerupi un intelocutor. Moderatoarea a tinut sa puncteze ca nu-l va mai avea niciodata pe Mirel Palada invitat in emisiunea sa.

”Astazi am asistat la o scena pe care nu credeam ca o pot trai intr-un platou de televiziune. Pe pauza de publicitate, Mirel Palada s-a napustit cu pumnii asupra lui Mihai Gotiu pe motiv ca i-a zis in emisiune ca e o dovada de nesimtire sa intrerupi un interlocutor. Dezavuez total un asemenea comportament si observ ca agresivitatea verbala si chiar fizica, iata, incepe sa fie la ordinea zilei printre politicieni in emisiuni- vezi cazul Nicolicea. Imi pare rau pentru Mihai Gotiu, iar pe Mirel Palada nu il veti mai vedea vreodata in emisiunea mea”, a spus Nadia Ciurlin, după emisiune, pe pagina personală de Facebook.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=-DI998S1irY”]

Articole asemănătoare

Europarlamentarul Victor Negrescu le cere liderilor din PSD sa nu distruga partidul

Lucy Ionesco

Summit-ul Initiativei celor Trei Mari, gazduit de presedintele Iohannis, a inceput astazi la Bucuresti

Ioana Badulescu

Ecaterina Andronescu: Daca cineva vrea sa arate ca Romania este o tara neguvernabila, trebuie sa isi asume responsalibitatea

Ioana Badulescu