Mirel Palada, ironie la Iohannis: Excese de bazdac prezidential, a vrut neaparat sa vada actele
Politica

Mirel Palada, ironie la Iohannis: Excese de bazdac prezidential, a vrut neaparat sa vada actele

Mirel Palada, consilierul premierului Victor Ponta, a declarat la B1 TV, ca nu este prima data cand un demnitar roman are o problema de sanatate, adaugand ca dincolo de micile bufeuri, excese de bazdac prezidential ale presedintelui Klaus Iohannis, care a vrut neaparat sa vada actele, traim intr-o logica a unei relatii institutionale deocamdata normale. Amintim ca luni, Klaus Iohannis i-a cerut actele medicale prim-ministrului si apoi a semnat pentru interimatul lui Gabriel Oprea in fruntea Guvernului.

Klaus Iohannis ii cere lui Ponta documente medicale suplimentare

„Avem comunicatul oficial al Presedintiei care a acceptat numirea interimara a lui Gabriel Oprea. De maine isi va lua biroul care deja este acolo. Dansul are un birou la etajul 1. Cu logica politica se face o furtuna intr-un pahar cu apa. Nu este prima data cand un inalt demnitar al statului roman se afla intr-o situatie de problema de sanatate. Doar cine n-a trecut printr-o problema de sanatate nu stie ce se poate intampla uneori. Uneori trebuie sa iei o pauza de la cursurile firesti”, a declarat Mirel Palada.

Ponta i-a trimis lui Iohannis actele medicale, apoi le-a publicat pe Facebook. FOTO DOCUMENT

Consilierul de stat in Guvernul Romaniei a adaugat: „Traim intr-o normalitate institutionala dincolo de micile bufeuri, excese de bazdac prezidential, care a vrut neaparat sa vada actele, ok, a vazut actele, dansul a vrut sa faca un mic exces comunicational, dar dincolo de aceste elemente de decor, de stil, traim intr-o logica a unei relatii institutionale deocamdata normale, unde persoanele care comenteaza incearca sa scoata in evidenta extraordinaritatea situatiei, caracterul sau absolut iesit din comun, vai, ce dezastru, Coana Mito, da’ ai vazut rapita, Vai, Ponta, Vai, Oprea, Vai, serpilienii, Vai, Iohannis… Evident ca asta face rating, ca fiind invatati sa traim in aceasta logica a excesului de comunicare si gandire conspirationala, toata lumea musca din aceasta momeala, dar parere mea este sa incercati si punctul de vedere normal, al unui om care este in spital, care are nevoie sa-si repare piciorul, este o problema destul de grava”.

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de zvonuri si de „stiri bomba”, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus.   

Articole asemănătoare

Traian Basescu si nestiutorii de carte! Le cere lui Ponta si Iohannis sa citeasca Tratatul de la Lisabona

Lucy Ionesco

Ministrul propus pentru Romanii de Pretutindeni, mesaj acid pentru romanii plecati in strainatate

Ioana Badulescu

Sorin Frunzaverde, condamnat in dosarul alegerilor prezidentiale din 2014

Lucy Ionesco