Mirel Palada, pe Facebook: Orice ati zice voi, pufosilor, sa stiti ca politistii au umor
Lumea Facebook

Mirel Palada, pe Facebook: Orice ati zice voi, pufosilor, sa stiti ca politistii au umor

Mirel Palada, fost consilier al premierului Victor Ponta, a marturisit miercuri pe pagina sa de Facebook o experienta petrecuta recent cu o cunostinta de la Ministerul de Interne. La final, concluzia lui Mirel Palada a fost aceea ca politistii au umor. „Orice ați zice voi, pufoșilor, și orice stereotipuri ați încălzi la piept despre ei, să știți totuși că polițiștii au umor”, scrie Palada pe pagina sa de socializare.

Mai jos puteti citi postarea sa integrala.

Citeste aici mai multe materiale din rubrica Lumea Facebook

Mă întîlnesc pe coridor cu o cunoștință de la Ministerul de Interne. Eu costum. Dînsul, uniformă. Epoleți eghileți distincții decorații. Tot tacîmul.

Ne salutăm cu efuziune. Nu ne mai văzusem de ceva vreme.

– Mă bucur să vă văd din nou! spune dînsul. Să știți că vă urmărim cu mare inte…

Se oprește. Face o pauză. Îl pufnește rîsul.

– Vreau să spun că vă urmărim la televizor cu mare interes. Să nu înțelegeți altceva!

Pune accentul pe “la televizor”, zîmbind, evident amuzat. Zîmbesc și eu. Evident amuzat. Uite așa se sparghe gheața în comunicarea interinstituțională.

Orice ați zice voi, pufoșilor, și orice stereotipuri ați încălzi la piept despre ei, să știți totuși că polițiștii au umor.

Și acum, să ne uităm pe după umăr cînd mergem pe stradă. Și cînd trecem strada, și cînd mergem pe trotuar. Stînga. Dreapta. Unde e? De ce nu-l văd? Unde și cine mă urmărește?

La televizor. Evident, la televizor…

Comentezi?

HotWeek.ro este un site exclusivist, care militeaza pentru promovarea valorilor. Daca te-ai saturat de titluri senzationale, te asteptam sa revii pe hotweek.ro! Ne poti urmari si pe FacebookTwitter sau Google Plus

Stiri pe aceeasi tema

SEX ORGASM FEMEI. Cinci pozitii prin care femeia ajunge garantat la orgasm!

Delia Ion

Cele mai importante tehnici prin care un barbat isi poate excita partenera de sex

Delia Ion

Femeile isi doresc la fel de mult sex ca si barbatii insa au perspectiva diferita asupra acestui aspect

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult