Mirel Palada, ironie la Iohannis: Excese de bazdac prezidential, a vrut neaparat sa vada actele
Lumea Facebook

Mirel Palada: Patriotii hipsteri sunt disperati ca o sa iasa Gabriela Firea primarita

Mirel Palada, fost consilier al premierului Victor Ponta, a scris pe pagina sa de Facebook ca sunt patrioti hipsteri disperati ca o sa iasa Gabriela Firea primarita. „its emarlani care altminteri se dau foarte europeni si moderni, dar care prin atitudinea lor la adresa fremeilor implicit transpira cele mai medievale valori”, sustine Mirel Palada. Mesajul lui integral il puteti citi mai jos.

Scurte, dar concise

Văd că sunt patrioți hipsteri disperați că o să iasă Gabriela Firea primăriță. Mîrlanii n-o scot din gospodină. Niște mîrlani care altminteri se dau foarte europeni și moderni, dar care prin prejudecățile lor și prin atitudinea lor la adresa femeilor implicit transpiră cele mai medievale valori.

Mîrlănie de frustrați care la alte alegeri au acceptat fără să crîcnească toate intensitățile anti-democratice ale lui Băsescu și Videanu, dar care acum se opărăsc că o femeie va cîștiga Capitala.

Niște mîrlani. Niște moderni. Niște occidentali. Feminiștii lu’ Soros prăjit!

Văd că Nazare debordează de creativitate marketizantă cu sloganul “Tu cu mine sîntem 1”. Păcat că nimeni din echipa lui nu s-a gîndit la consecințele artimetice ale acestei afirmații.

Păi cum? Păi simplu. Dacă Ceva Plus Altceva Egal Unu și dacă Ceva = Tu, adică Unu, atunci pe cale de consecință rezultă că Unu Plus Altceva Egal Unu. Adică 1 + x = 1.

Adică acel Altceva, respectiv Nazare = Zero.

Noi știam deja de ceva timp, de cînd l-am văzut deschizînd gura, că Nazare e o nulitate, un zero barat, un mediocru desăvîrșit. Dar parcă nu era totuși cazul să umple tot orașul să ne spună asta, să se laude pe toate gardurile și pe toți stîlpii cu această ecuație electorală incriminatorie.

Stiri pe aceeasi tema

EJACULARE FEMEI. Detalii nestiute despre lichidul ejaculat de unele femei cand ajung la orgasm

Delia Ion

Dorobanti. Locul in care, daca nu dai peste pitipoance sau politicieni corupti, dai peste veverite

Cristiana Petrariu Bota

SEX ORAL. Femeie in timp ce isi satisface oral partenerul: Imi fac lista de cumparaturi in gand!

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult