Mirela Boureanu Vaida a facut o schimbare radicala in viata ei
Viata bate filmul

Mirela Boureanu Vaida a facut o schimbare radicala in viata ei

Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii Mireasa pentru Fiul Meu, a facut o schimbare radicala in viata ei, dupa ce a parasit platoul de televiziune. Daca pana acum eram obisnuiti sa o vedem in fiecare zi in postura de moderatoare a show-ului matrimonial si mai apoi acasa, pentru ca mai are un pic si naste, ei bine nu e deloc asa. Frumoasa Mirela se afla pe plaiurile natale, in Moldova, unde bate drumurile de la Iasi la Piatra Neamt si pe la manastirile din Moldova. 

Zilele trecute, Mirela a postat mai multe imagini cu ea si Carla imortalizate pe plaiurile moldave, dar a transmis si un mesaj tabloidelor care au scris ca sta in pat. Mirela Boureanu Vaida se simte mai bine ca oricand, desi in scurt timp va naste si le-a transmis salutari telespectatorilor si fanilor sai chiar de la Palatul Culturii din Iasi.

Mesajul integral al prezentatoarei Mireasa pentru Fiul Meu il puteti citi mai jos .

„Dragii mei prieteni, buna dimineata!! Am constatat acum cateva minute, in timp ce ma pregateam sa merg cu familia in pelerinaj la manastirile din Nordul Moldovei, ca de fapt zac la pat. Asta scrie un tabloid al unei televiziuni concurente.. Vreau sa va asigur ca nu e nimic adevarat!!

Oricat ar vrea ei sa ma puna la pat, eu tot voi conduce azi masina pana in jud. Neamt si tot voi face un gratar pe iarba verde, pe malul Ozanei cea frumos curgatoare… Si asta pentru ca ma simt, pur si simplu, PERFECT!! :)) Va pup cu drag si dor si va transmit salutari din fata Palatului Culturii din Iasi!! :))”, a scris Mirela pe Facebook.

Iti recomandam si: MIREASA PENTRU FIUL MEU, 13 IULIE 2016. Ce fericire pe cuplul Elly si Cristian, care a castigat MPFM 4!

O concurenta lanseaza acuzatii dure la adresa staff-ului Mireasa pentru Fiul Meu

BOMBA LA MIREASA PENTRU FIUL MEU 5! Un indragit cuplu s-au despartit!

Mirela Boureanu Vaida a parasit definitiv proiectul Mireasa pentru Fiul Meu

 

Iata si o imagine cu Carla in vacanta la bunici.

Articole asemănătoare

BILETUL ZILEI 4 DECEMBRIE 2016. Liverpool are nevoie de succes in lupta pentru titlu in Premier League

Bogdan

PROGRAM MAGAZINE SI MALL-URI DE CRACIUN 2017. Ce program au intre 25 si 27 decembrie 2017 Baneasa Shopping, AFI Cotroceni, Plaza, Park Lake si Mall Vitan

Lucy Ionesco

CASTIGATOR NEXT STAR 18 FEBRUARIE 2016. Concert de pian, street dance si sah in cea de-a doua editie a sezonului

Delia Ion