IPD Andrei Cluj
Social

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, testat pozitiv la noul coronavirus

Mitropolitul Clujului, Inalt Prea Sfintitul Andrei, a fost testat pozitiv la noul coronavirus. In varsta de 71 de ani, Andrei Andreicut, pe numele de mirean Ioan Andreicut, este mitropolit al Mitropoliei Clujului din luna martie 2011. 

Inaltul prelat a transmis ca se simte bine si nu are niciun fel de probleme si a tinut sa le transmita credinciosilor sa respecte in continuare toate masurile menite a proteja impotriva infectarii cu Covid-19.

IPS Andrei nu stie unde s-ar fi putut infecta, insa se simte bine. In prezent este internat la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Leon Daniello din Cluj-Napoca, nu are alte boli asociate, iar peste doua zile va fi externat.

IPS Andrei le-a transmis credinciosilor sa aiba grija de ei si sa respecte in continuare toate regulile anti-COVID. „Ma simt bine si voi pleca acasa peste doua zile”, a spus mitropolitul, citat de Cluj24.

 

Stiri pe aceeasi tema

Controlorii de trafic de la ROMATSA ar putea intra in greva generala

Cristiana Petrariu Bota

Ministerul Muncii precizeaza ca sistemul de contributii se va schimba. Cum vor fi afectate salariile

Ioana Badulescu

REZULTATE LOTO 15 DECEMBRIE 2013: NU AU FOST MARI CASTIGATORI LA 6 DIN 49, JOKER SI 5 DIN 40

Bogdan

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult