MOARTEA PRINTULUI SADO 18 MARTIE
Viata bate filmul

MOARTEA PRINTULUI SADO EPISODUL 3 REZUMAT, 18 MARTIE 2015. Printul nu crede ca pictotul s-a sinucis

Printul este indignat de cocluziile oferite de anchetatorii mortii pictorului regal Shin-Heung Bok. Nu este de acord cu ideea ca prietenul lui s-a sinucis si nici ca acesta ar fi avut intentia de a umili familia regala.

Nici tanara Ji-Dam nu crede in varianta anchetatorilor tocmai pentru ca ea fusese cea care descoperise intial cadavrul pictorului sub podul Supyogo.

Printul cere audienta la rege pentru a implora salvarea onoarei lui Shin-Heung Bok. Ii cere regelui sa aprobe redeschiderea cercetarilor, sub atenta supraveghere a printului. Desi foarte iritat de initiativa fiului sau, regele accepta reinceperea cercetarilor.

Primul ministru afla vesti despre ultimele evenimente. Are o intrevedere in doi cu regele pe care il ameninta cu pactul incriminatoriu din trecut la care ambii fusesera partasi. Regele trece cu vedere aluziile lui Kim Taek insa il avertizeaza sa nu se mai intample asa ceva.

Ji-Dam nu renunta la ideile sale. Cerceteaza cu minutiozitate imprejurimea podului Supyogo si, nu dupa mult timp, descopera un permis pentru imprumutat carti care ii apartinuse fostului pictor regal.

Si printul isi intensifica ancheta desi dovezile clare ale nevinovatiei lui Shin-Heung-Bok intarzie sa apara. O cauta insa pe Ji-Dam stiind ca aceasta detine informatii pretioase.

Din partea organelor abilitate, ancheta este condusa de Hong-Gye Hui, un om cu o reputatie nestirbita. Park Mun-su il sfatuieste pe print sa fie cu mare bagare de seama de vreme ce in spatele primei anchete se afla oameni foarte puternici. Regele il cheama la el pe Park Mun-su si il sfatuieste sa nu-l mai incurajeze pe print in continuarea anchetei din acest caz.

Cei care vroiau ascunderea adevarului incepusera sa o caute pe fata care avea informatii foarte importante despre crima. Stiau doar ca ea este fiica unui carturar care imprumuta carti astfel incat, in cel mai scurt timp, au inceput descinderile la cei care se ocupau cu imprumutul cartilor.

Ji-Dam este pe punctul de a fi descoperita insa scapa doar cu o mustrare serioasa venita de la tatal ei.

Printul descopera ca din grupul pictorilor regali lipseste un membru: Heo-Jung-wun care nu mai fusese vazut chiar din ziua mortii lui Shin-Heung Bok.

Isi trimite acolitii sa-l gaseasca pe cel disparut. Park Mun-su incepe sa inteleaga gravitatea situatiei si se ofera sa fie el judecat pentru moartea lui Shin-Heung Bok tocmai pentru a impiedica o noua tragedie, de aceasta data indreptata asupra printului.

Stiri pe aceeasi tema

DRAGOSTE SI URA EPISODUL 75 REZUMAT, 9 IULIE 2018

Delia Ion

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE 2016. Previziuni astrale pentru ziua de luni!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 14 IANUARIE 2016. Acuze grave la adresa uneia dintre cele mai frumoase concurente ale acestui sezon

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult