Monica Macovei, parasita de un grup de apropiati care a decis sa plece din Asociatia M10 organizatia Bucuresti
Politica

Monica Macovei considera „rusinoasa” pozitia Romaniei pe tema refugiatilor

Europarlamentarul Monica Macovei a catalogat drept „rusinoasa” pozitia Romaniei pe tema refugiatilor si a subliniat ca tara noastra primeste si bani pentru acest lucru.

„Suntem o tara de 18-20 de milioane de oameni si vorbim de 6.300 de refugiati. Este rusinos si dezonorant sa spunem ca nu ii primim in conditiile in care primim si bani pentru asta”, a declarat europarlamentarul Monica Macovei.

„Vorbim de refugiati politic. Vor sta in tabere de refugiati, nu vor fi liberi sa circule, acolo trebuie sa se faca trierea, intre refugiati politic si acei agenti care vin cu intentia sa comita acte teroriste, pentru ca, trebuie sa fim realisti, vor fi si astfel de persoane”, a spus Macovei.

Europarlamentarul a subliniat ca cotele se vor stabili in mod clar pe 14 septembrie, la Consiliul European si a explicat ca intentia UE este aceea de a realoca multi refugiati in state arabe, acolo unde viata nu le va fi pusa in pericol.

Stiri pe aceeasi tema

Alegerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei a fost validata definitiv de Curtea de Apel

Teodora Badescu

ALDE cere urgentarea proiectului de lege privind salarizarea unica

Cristiana Petrariu Bota

Ambasadorul SUA s-a intalnit cu ministrul Justitiei, discutiile au durat doua ore. Declaratii

Ioana Badulescu

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult