12 C
România
28 septembrie 2021
Monica Macovei, parasita de un grup de apropiati care a decis sa plece din Asociatia M10 organizatia Bucuresti
Comunicate

Monica Macovei: Darius Valcov intareste fratia penalilor din PSD, trebuie sa plece prin demisie sau demitere

COMUNICAT DE PRESA MONICA MACOVEI – Guvernul-marionetă nr. 3 al condamnatului Dragnea cimentează frăţia corupţilor şi penalilor şi îngroapă încrederea în România

Darius Vâlcov, condamnat la 8 ani în penitenciar, după judecarea fondului, întăreşte frăţia penalilor din PSD. Alături de ALDE, PSD se mândreşte la guvernare cu penali, plagiatori, agramaţi, mincinoşi şi incompetenţi. „Unde-s mulţi, puterea creşte” a devenit unde-s mulţi penali, puterea penalilor creşte!

Tocmai de asta, Vâlcov este „un om de o valoare rară” pentru condamnatul definitiv Dragnea, care conduce Guvernul şi îl menţine pe Vâlcov în Guvern.

Minciuna cu prezumţia de nevinovăţie în cazul funcţiilor politice şi publice este repetată de roboţii din grupul de crimă organizată aflat la putere. Prezumţia de nevinovăţie înseamnă că autorităţile judiciare nu au voie să declare public că X este vinovat până la o condamnare definitivă. Vâlcov, ca şi alţi anchetaţi penal sau condamnaţi nedefinitiv, se bucură din plin de prezumţia de nevinovăţie. Cine afirmă altceva minte.

Să trecem la adevăr: pentru orice guvernant sau om cu putere publică într-o ţară, cuvântul cheie este încrederea. Cum să ai încredere într-un om acuzat de corupţie şi spălare de bani, acuzaţii confirmate deja printr-o condamnare în fond? Frăţia penalilor sapă groapa încrederii în România.

Nici românii şi niciun guvern sau parlament din state democratice nu au încredere într-un guvern în care un individ trimis în judecată şi condamnat în fond pentru corupţie şi spălare de bani rămâne pe postul de consilier de stat, lucrând direct cu prim-ministrul.

Vâlcov trebuie să plece, prin demisie sau demitere. Vâlcov nu este ministru, astfel încât Dăncilă nu se poate ascunde în spatele unei aprobări politice a CEx al PSD pentru a-l demite, o poate face singură. Păstrarea lui Vâlcov în Guvern, condamnat în fond la 8 ani închisoare cu executare, este încă o dovadă că Dăncilă este un executant servil al ordinelor condamnatului Dragnea.

Stiri pe aceeasi tema

Ministerul Transporturilor – Comunicat de presa

Cristiana Petrariu Bota

RADET Constanta, comunicari privind debransarea de la caldura si noile reguli pentru centralele termice de apartament

Cristiana Petrariu Bota

Ionel Palar, deputat PNL: Palatul Victoria nu e o scoala in care activul PSD sa invete sa guverneze

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult