Monica Macovei: Oprescu, al treilea primar din Bucuresti retinut de procurorii DNA

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota septembrie 6, 2015 15:45

Monica Macovei: Oprescu, al treilea primar din Bucuresti retinut de procurorii DNA

Presedintele formatiunii M10, Monica Macovei, a tinut sa atraga atentia ca Sorin Oprescu este cel de-al treilea primar din Bucuresti retinut de procurorii DNA, dupa Andrei Chiliman si Marian Vanghelie, pentru furt din banii publici. In consecinta, Monica Macovei cere demisia lui Sorin Oprescu din functia de primar general al Capitalei, deoarece “corupţia endemica si managementul neperformant de la nivelul administratiei transformand Bucurestiul intr-un camp tactic al mafiei locale”.

“Sorin Oprescu este cel de-al treilea edil din Bucureşti reţinut de procurorii DNA, după Marian Vanghelie şi Andrei Chiliman, fiind cu toţii acuzaţi că au creat grupuri infracţionale prin care furau în mod organizat din banii publici, în interes personal şi de grup. Corupţia endemică şi managementul neperformant de la nivelul administraţiei au transformat de ani de zile capitala într-un câmp tactic al mafiei locale”, se arată într-un comunicat transmis presei de formatiunea M10, al carei presedinte este Monica Macovei.

Demisia primarului Sorin Oprescu este obligatorie, ca prim pas pentru recuperarea Capitalei de către bucureşteni.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de DNA, sâmbătă noapte, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători. Primarul ar fi primit cei 25.000 de euro sâmbătă de la şeful unei instituţii din primărie, care ar fi intermediat mita.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.