Monica Macovei, parasita de un grup de apropiati care a decis sa plece din Asociatia M10 organizatia Bucuresti

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota aprilie 5, 2015 19:09

Monica Macovei, parasita de un grup de apropiati care a decis sa plece din Asociatia M10 organizatia Bucuresti

Un grup de apropiati ai europarlamentarului Monica Macovei a decis sa paraseasca organizatia Bucuresti a Asociatiei M10. Anuntul a fost facut chiar de Monica Macovei, care a transmis duminica o declaratie cu privire la plecarea unui grup de colaboratori din Asociatia M10. Europarlamentarul a tinut sa sublinieze ca ii pare rau pentru decizia celor care au plecat din M10, dar ca va continua constructia Asociatiei si a partidului “cu toti cei care raman alaturi de noi si cu cei care ni se vor mai alatura”.

“Un grup de colaboratori apropiati a decis acum cateva zile sa paraseasca Organizatia din Bucuresti a Asociatiei M10. Imi pare rau pentru decizia lor. Au fost alaturi de mine in focul ultimelor lupte electorale si mi-as fi dorit sa ramanem in continuare impreuna. Au fost si raman oameni buni, de a caror implicare Romania are nevoie. Le multumesc pentru tot ce au facut!

Vezi si: Partidul M10, lansat de Monica Macovei, a inceput strangerea de semnaturi

Insa in orice organizatie, fie ea asociatie, companie sau institutie, apar inevitabil momente in care unii membri ajung sa aiba opinii sau prioritati diferite. Cand nu mai exista alta cale, cel mai important este sa ne putem desparti asa cum am colaborat, cu respect si demnitate.

Noi vom continua constructia Asociatiei si a partidului cu toti cei care raman alaturi de noi si cu cei care ni se vor mai alatura. Si sper ca la un moment dat sa ne regasim si cu cei plecati acum, in lupta pentru idealurile care ne anima”, se arata in declaratia de presa transmisa de Monica Macovei.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.