Monica Rosu, fetita care a electrizat juratii NEXT STAR! A cantat divin! VIDEO

Cristiana Petrariu Bota
By Cristiana Petrariu Bota martie 29, 2015 20:55

Monica Rosu, fetita care a electrizat juratii NEXT STAR! A cantat divin! VIDEO

Monica Rosu este o concurenta care a electrizat juratii NEXT STAR! In varsta de numai 10 ani, Monica Rosu este originara din Vaslui si a reusit sa smulga ropote de aplauze de la public si de la juratii NEXT STAR dupa ce a terminat de cantat. A interpretat o melodie vocal si la pian, iar dupa ce a terminat, Monica Rosu a fost stransa in brate de Pepe. “E si acum dragi jurati, i-am luat locul lui Negru. Felicitari Monica!”, i-a spus Pepe talentatei concurente.

“Dupa ce ca Dumnezeu a pus atata frumusete pe ea, stii cat de fericita m-ai facut? Rar mi-e dat sa vad o fetita sau un baietel care sa cante cu vocea dar si cu instrumentul. Recomand pe langa voce macar sa stie reperele de tonalitate”, a spus Maria Carneci, foarte incantata de talentul fetitei Monica Rosu.

“Bai baiatule, ce copil!”, a spus din nou Pepe. “De cand asteptam asa un copil”, a adaugat si Vasile Muraru.

Castigator Next Star, 29 martie 2015: Emotii uriase in platoul Antena 1!

“Frumoasa, talentata si la pian, talentata si cu vocea. Ma si te electrizeaza cu privirea aia. Cand a deschis ochii… mama-mama!”, a spus Connect-R.

“As vrea s-o mai vad, s-o mai vad si pe piese ritmate si dansand. Ai vazut Lady Gaga? Canta si cu picioarele la pian!”, a spus Lora.

loading...
loading...

Comentarii

Nu sunt comentarii!

Fii primul care adauga unul.