MOROMETII 2 se filmeaza in Bucuresti, vor fi restrictii in trafic pe Calea Victoriei
Filme

MOROMETII 2 se filmeaza in Bucuresti, vor fi restrictii in trafic pe Calea Victoriei

Filmarile la MOROMETII 2, continuarea uneia dintre cele mai indragite ecranizari din istoria cinematografiei romanesti, ajunge in Bucuresti, iar pentru realizarea filmarilor vor fi impuse, in weekend, o serie de restrictii pe Calea Victoriei.

Una dintre cele mai iubite şi cunoscute ecranizări din istoria cinematografiei româneşti, „Moromeţii”, va avea parte de o continuare, la 30 de ani de la lansarea filmului regizat de Stere Gulea. Moromeții 2 este un film românesc care va fi lansat in noiembrie 2018 in regia lui Stere Gulea. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Horațiu Mălăele, Iosif Paștina și Dana Dogaru.

Personajele lui Marin Preda se întorc pe marele ecran sub regia aceluiaşi cineast şi surprinse de camera directorului de imagine Vivi Drăgan Vasile, după cum anunţă un comunicat emis de Libra Film Productions.

Filmările la „Moromeţii 2” au început înseptembrie, în aceeaşi casă şi în acelaşi sat în care a fost turnat şi primul film, în vara lui 1985 – Talpa, din judeţul Teleorman, doar ca totul a fost refacut. Satul se află la 45 de kilometri de Alexandria şi la doar câţiva kilometri de Siliştea-Gumeşti, satul natal al scriitorului Marin Preda.

Restrictii in traficul din Bucuresti pentru filmarea unor secvente din Morometii 2

Traficul rutier si pietonal va fi restrictionat, cu intermitente, pe Calea Victoriei, segmentul de drum dintre str. C.A. Rosetti si str. Dem. I. Dobrescu, pe 28 octombrie, intre orele 9,00 si 14,00, pentru filmarile la pelicula „Morometii 2”.

De asemenea, traficul va fi restrictionat cu intermitente, aproximativ 3 minute, pe durata filmarii, circulatia fiind deviata pe strazile adiacente, si pe str. Boteanu si pe str. Dem. I. Dobrescu, benzile de circulatie dinspre Bd. Magheru spre Calea Victoriei, intre orele 14:00 – 20:00.

„In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, in perioada 28 – 29.10.2017, Libra Film va desfasura filmari pentru filmul Morometii 2”, se arata intr-un comunicat al Brigazii Rutiere.

Brigada Rutiera Bucuresti ii sfatuieste pe soferi sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Related posts

SULEYMAN MAGNIFICUL, ultimul episod. MOARTEA LUI SULEYMAN. VIDEO

Lucy Ionesco

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 20 REZUMAT, 2 FEBRUARIE 2015. Sila se impaca cu Boran

Bogdan

Iti plac filmele de groaza? Nu rata Dracula Film Festival, un eveniment cu filme horror, vrajitorie si barbarian folk metal

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult