Sport

MOROSANU a fost invins in gala de LOCAL KOMBAT de la PUERTO RICO: Abia mai pot sa respir!

CATALIN MOROSANU A FOST INVINS, SAMBATA SEARA, IN GALA DE LOCAL KOMBAT DE LA PUERTO RICO, ASTFEL CA NU VA LUPTA PENTRU TITLUL MONDIAL LA CATEGORIA GREA. A fost o misiune dificila pentru Catalin Morosanu in gala „KO IN PUERTO RICO” si desi romanul nostru a fost mai activ, distrugatorul Daniel Sam si-a adjudecat victoria cu lovituri puternice si o aparare bine gandita, care au dat batai de cap arbitrilor. Morosanu a primit un genunchi in barbie si un croseu chiar in debutul primei runde, a recuperat pe parcurs, insa muntele Daniel Sam a fost mai mereu in garda. Britanicul a reusit sa se tina elegant la distanta de croseele lui Catalin Morosanu.

A fost un meci eliminatoriu, deoarece cine castiga avanseaza in competitia pentru titlul mondial la categoria grea. Asadar a fost un test mare pentru Catalin Morosanu la Puerto Rico, in prima competitie a sezonului 2016 din Super Kombat, insa chiar daca nu a reusit sa obtina o victorie, Morosanu promite sa nu ne dezamageasca la urmatoarele intalniri.

HotWeek a transmis in format Live Text principalele partide ale galei de Local Kombat din Puerto Rico. Vedeti rezumatul aici.

Decizia finala a intalnirii dintre Morosanu si Sam a fost anuntata cu foarte mare greutate, pentru ca arbitrii au deliberat cu dificultate. Primul arbitru l-a dat castigator pe Daniel Sam, al doilea pe Catalin Morosanu, insa al treilea a facut diferenta si a iesit castigator Daniel Sam.

Daniel Sam dupa meci: Este mult de asimilat pentru titlul mondial!

„Toate vorbele urate au fost in sprijinul a ceea ce se intampla in acest meci, nu au fost jigniri personale. Este mult de asimilat pentru titlul mondial, le multumesc celor de la Super Kombat pentru show”, a spus Daniel.

Catalin Morosanu dupa meci: A fost tare, abia mai pot sa respir!

„A fost tare, omule. Abia mai pot sa respir, dar caldura de aici ma termina. Am transpirat foarte mult. Am dat totul, am lovit foarte tare, dar nu am castigat. Va multumesc voua, celor din public si va promit ca data viitoare voi face show”, a spus Catalin Morosanu.

DESFASURAREA INTALNIRII DINTRE MOROSANU SI SAM LIVE TEXT:

Meciul cel mai asteptat al serii, la categoria +96 kg, este cel dintre romanul Catalin Morosanu (31 de ani) si Daniel Sam (Marea Britanie, 34 de ani). Este un meci eliminatoriu, cine castiga avanseaza in competitia pentru titlul mondial la categoria grea. Asadar un test mare pentru Catalin Morosanu la Puerto Rico in prima competitie a sezonului 2016 din Super Kombat.

Primul care intra in ring este Catalin Morosanu, care lupta din 2005. Are de dat un test greu in cariera impotriva acestui colos din Marea Britanie, Daniel Sam, care lupta pentru Londra.

Prima repriza. A inceput marea confruntare a serii pentru un loc in etapa urmatoare in drumul pentru titlul mondial. Morosanu are manusi rosii, Sam are manusi albastre. Ieseanul primeste un genunchi in barbie si un croseu de la colosul Sam chiar in debutul primei runde. Morosanu are apoi o serie de trei lovituri, muntele Daniel Sam este in garda. Britanicul resuseste sa se tina elegant la distanta de croseele lui Catalin Morosanu. Tehnica de brate l-a ajutat de fiecare data pe Morosanu. Final de prima repriza, una destul de echilibrata, britanicul nefiind un adversar facil.

A doua repriza. Morosanu se apropie, ii aplica un croseu de stanga descendent, britanicul il surprinde din nou si ii aplica din nou un genunchi in spate, intervine Cezar Gheorghe. Ieseanul ii aplica o frontala pentru Sam, care nua  dat prea multe lovituri joase, insa cele punctate au fost puternice. Catalin Morosanu incearca o serie prelungita, nu reuseste, britanicul inchide foarte bine. Britanicul se apara bine, isi protejeaza zona mediana, dar tine si garda pentru figura. A rezistat mult in ring britanicul, care da dovada ca este foarte bine pregatit.

A treia runda. Morosanu acuza o lovitura sub centura, isi revine dupa cateva secunde. Primeste in blocaj o lovitura de genunchi din saritura de la Daniel Sam. Cade britanicul, dar nu este numarat. Croseu de dreapta peste ureche din partea lui Morosanu. Catalin nu mai are timp sa-l trimita la podea pe britanic. Se termina si aceasta runda.

A fost o misiune grea pentru Catalin Morosanu, dar romanul a fost mai activ. Romanul a stiut sa se apere. Daniel Sam a ridicat mana in semn de invingator la finalul luptei.

Decizia oficiala:  Este extra-round, spune Morosanu, dar nu se intampla asta. Deliberarea se face cu greutate, dureaza cateva minute bune.

Iata si decizia finala: primul arbitru castigator Daniel Sam, al doilea pe Catalin Morosanu, iar al treilea pe britanic. Castigator este Daniel Sam din Marea Britanie!

„Toate vorbele urate au fost in sprijinul a ceea ce se intampla in acest meci, nu au fost jigniri personale. Este mult de asimilat pentru titlul mondial, le multumesc celor de la Super Kombat pentru show”, spune Daniel.

„A fost tare, omule. Abia mai pot sa respir, dar caldura de aici ma termina. Am transpirat foarte mult. Am dat totul, am lovit foarte tare, dar nu am castigat. Va multumesc voua, celor din public si va promit ca data viitoare voi face show”, a spus Catalin Morosanu.

Related posts

Rezultate BRD Bucharest Open: Andreea Mitu s-a calificat in optimi

Lucy Ionesco

Romania ocupa locul 15 in topul FIFA-Coca-Cola

Bogdan

Performanta remarcabila pentru triatlonul romanesc la Campionatul Mondial din Asiago, Italia

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult