Programul de guvernare al PNL - Comunicat de presa
Politica

Motiunea PNL „Votul prin corespondenta” va fi depusa pe 5 iunie

Motiunea de cenzura „Votul prin corespondenta” va fi depusa de PNL in data de 5 iunie. Anuntul a fost facut de copresedintele PNL Alina Gorghiu, care a precizat ca motiunea de cenzura este singurul lucru care lipseste liberalilor, in conditiile in care au premier, au program de guvernare.

„Am senzatia ca e singurul lucru care ne mai lipseste, avem premier, avem program de guvernare, ne mai trebuie o motiune de cenzura, pe scurt: 5 iunie, tema este una pe care nu o putem refuza romanilor din diaspora, Votul prin corespondenta”, a declarat Alina Gorghiu.

La randul sau, liderul liberal Ludovic Orban a afirmat ca „La ora actuala, Ponta otraveste fantanile, parjoleste recoltele, da foc la hambare, distruge sistemele de irigatie, pentru ca stie cu siguranta ca noi vom fi cei care vom guverna. Problema pentru noi este sa nu il lasam sa transforme aceasta tara in desert. Trebuie sa ne mobilizam astfel incat pe 5 iunie sa il trimitem acasa pe Victor Ponta. Este raspunderea nu numai a conducerii PNL, este raspunderea fiecaruia dintre membrii conducerilor judetene ale partidului.”

Vezi si: Crin Antonescu: Experienta PNL este determinata de identitatea sa si de cum traieste pentru Romania acest partid

ALEGERI PARTIALE: Gorghiu ii cere premierului sa adopte legislatia necesara alegerilor partiale

Peste 1.000 de liberali sunt prezenti, sambata, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti, la Consiliul National al PNL, eveniment in cadrul caruia a fost aprobata, cu unanimitate de voturi, forma finala a programului de guvernare al liberalilor.

Programul zilei mai include o serie de manifestari dedicate celebrarii a 140 de ani de la infiintarea PNL, care se vor desfasura cu incepere de la ora 15,00 la Vila Florica din orasul Stefanesti, fosta resedinta a familiei Bratianu.

Articole asemănătoare

Guvernul Ciolos a fost votat in Parlament. Ciolos: Pentru orice proiect important ne vom consulta cu Parlamentul

Lucy Ionesco

Mircea Geoana: PSD va putea conduce tara si cu o majoritate simpla

Bogdan

Premierul Dancila a avut o intalnire cu presedintele Iohannis la Palatul Cotroceni. Subiectul discutiilor a fost soarta Guvernului

Lucy Ionesco