MPFM 1 OCTOMBRIE
Viata bate filmul

MPFM 1 OCTOMBRIE 2015. George MPFM3 si-a prezentat noua iubita tuturor prietenilor virtuali

MPFM 1 OCTOMBRIE 2015. George a fost una dintre figurile frumoase ale sezonului 3 „Mireasa pentru fiul meu” care la un moment dat se bucura de un important val de simpatie venit din parte publicului telespectator.

MPFM 1 OCTOMBRIE 2015. A incercat o perioada sa formeze un cuplu cu blondina Edith, o ardeleanca imprevizibila, insa sentimentele tinerei au fost cu mult sub ceea ce simtea George pentru ea la acel moment.

MPFM 1 OCTOMBRIE 2015. A parasit casa de la Stefanesti la fel de singur precum intrase si din informatiile venite de pe retelele de socializare, nu si-a gasit o iubita o perioada insemnata de timp.

MPFM 1 OCTOMBRIE 2015. Se pare insa ca soarele a aparut si pe strada lui George de vreme ce fostul concurent MPFM3 s-a grabit sa o prezinte pe aleasa lui tuturor prietenilor virtuali.

„Si cand crezi ca totul e pierdut, apare cineva si schimbă totul!”, este mesajul care insoteste imaginea cu George si cu noua lui iubita.

 

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL 2017. Cine va fi castigatoarea sezonului 2 al emisiunii Bravo ai Stil, in viziunea telespectatorilor

Ioana Badulescu

UN DESTIN LA RASCRUCE 21 SEPTEMBRIE 2015, EPISODUL 21 REZUMAT. Macit se apropie si mai mult de Neriman si este gata sa-i infrunte pe toti cei apropiati

Delia Ion

ZIUA IN CARE MI S-A SCRIS DESTINUL EPISODUL 10 REZUMAT, 25 OCTOMBRIE 2016. Elif afla care este sexul copilului

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult