14.8 C
România
27 octombrie 2020
MPFM 1 OCTOMBRIE
Viata bate filmul

MPFM 1 OCTOMBRIE 2015. George MPFM3 si-a prezentat noua iubita tuturor prietenilor virtuali

MPFM 1 OCTOMBRIE 2015. George a fost una dintre figurile frumoase ale sezonului 3 „Mireasa pentru fiul meu” care la un moment dat se bucura de un important val de simpatie venit din parte publicului telespectator.

MPFM 1 OCTOMBRIE 2015. A incercat o perioada sa formeze un cuplu cu blondina Edith, o ardeleanca imprevizibila, insa sentimentele tinerei au fost cu mult sub ceea ce simtea George pentru ea la acel moment.

MPFM 1 OCTOMBRIE 2015. A parasit casa de la Stefanesti la fel de singur precum intrase si din informatiile venite de pe retelele de socializare, nu si-a gasit o iubita o perioada insemnata de timp.

MPFM 1 OCTOMBRIE 2015. Se pare insa ca soarele a aparut si pe strada lui George de vreme ce fostul concurent MPFM3 s-a grabit sa o prezinte pe aleasa lui tuturor prietenilor virtuali.

„Si cand crezi ca totul e pierdut, apare cineva si schimbă totul!”, este mesajul care insoteste imaginea cu George si cu noua lui iubita.

 

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 31 DECEMBRIE 2016. Rangers – Celtic, ultimul mare derby al anului

Bogdan

MPFM 11 MARTIE 2015. Petru dezamagit ca nu a fost sutinut de colegi in disputele cu Gabi

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU 11 MARTIE 2015. Roxana acuzata ca s-a cuplat cu Andrei la cererea expresa a matusii

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult