Lifestyle

MPFM 10 FEBRUARIE 2015. Doamna Maria, incurajari de mama pentru Cristian

De-a lungul acestui sezon, nu putini au fost aceia cae au considerat ca Nicolae si mama sa, doamna Maria, nu s-au acomoda cu cerintele acestui show matrimonial.

Nicolae a avut o relatie de scurta durata cu Simona insa diferentele de mentalitate au produs despartirea preconzata de telespectatori, in timp ce doamna Maria este creditata ca fiind persoana care se eschiveaza cel mai mult de la a spune ce crede, pe parcursul emisiunilor desfasurate in direct.

Ceea ce de multe ori fanii show-ului nu au luat in consideratie este faptul ca, in ciuda aparentelor, doamna Maria are un suflet mare.

Acest lucru a fost scos in evidenta si luni seara cand, dupa episodul tensionat dintre Cristian si Elly care parea a fi sinonim cu despartirea definitiva a lor, doamna Maria a simtit nevoia sa fie persoana care l-a incurajat cel mai mult pe Cristian.

Abonatii Antena Play au putut vedea in direct cum doamna Maria l-a imbratisat pe Cristian „ca o mama”, in momentul in care tanarul plangea si lacrimile ii tradau marea trsitete.

Apropiatii acestui fenomen nu au ezitat sa comenteze pe internet episodul, toti afirmand ca mama lui Nicolae este „o femeie simpla si de treaba” si „cu un suflet deosebit”.

Unii au facut chiar asocierea cu perioada in care doamna Maria a incurajat-o, intr-un mod asemanator, pe Elena, ramasa singura dupa eliminarea lui Lucian.

Articole asemănătoare

SantaRun, eveniment inedit la Constanta. Constantenii alearga pe plaja din Mamaia costumati in Mos Craciun

Lucy Ionesco

Femeile isi doresc ca ciclul menstrual sa nu influenteze negativ momentele importante ale vietii

Delia Ion

B1 TV ar fi interzis citarea a doua publicatii online

Lucy Ionesco