-2.2 C
România
27 ianuarie 2021
ANA PETRU MPFM
Viata bate filmul

MPFM 13 MARTIE 2015. Ana ar fi vrut sa sarbatoreasca o luna de relatie cu Petru!

Incurcate sunt uneori caile show-ului „Mireasa pentru fiul meu”. Niciodata nu poti fi sigur de un anumit aspect chiar daca el a fost confirmat de concurentii angrenati chiar in timpul emisiunilor desfasurate in direct.

Ultima „sincopa” ii apartine Anei care joi seara a fost surprinsa de utilizatorii Antena Play cautand prezenta lui Petru dupa zile la rand in care a confirmat ca intre ei nu mai poate fi niciodata vorba de o relatie si dupa mai multe runde in care a inceput „sa se cunoasca” cu Gabi.

Motivul invocat de Ana pentru o discutie cu Petru ar fi fost implinirea…unei luni de ralatie! „Surprinzator” ar spune unii, „fatarnicie” ar spune altii, toti avand ca dovezi numeroasele contre dntre cei doi concurenti MPFM4.

CITESTE SI: MPFM4. Ana: As putea sa raman cu Gabi chiar daca familia mea nu va fi de acord!

Telespectatorii au tras imediat concluzia ca Ana se uita cu nostalgie la numarul mare de cadouri primite zilnic de Petru. Cum Gabi nu se bucura de acelasi succes in randul publicului, Ana a incept deja sa-si puna serioase semne de intrebare referitoare la utilitatea unui cuplu cu acesta.

Stiri pe aceeasi tema

BRAVO AI STIL, 27 MAI 2017. LIVE ONLINE. Nicio concurenta nu a fost eliminata in gala de sambata

Ioana Badulescu

KOSEM. ISKENDER – Cine este indragitul actor Berk Cankat. FOTO

Delia Ion

KID A, CASTIGATORI IN FINALA ROMANII AU TALENT 2015? As vrea sa fiti castigatori Romanii au Talent, le-a spus Mihaela Radulescu

Cristiana Petrariu Bota

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult