ELLY
Viata bate filmul

MPFM 16 IULIE 2015. Elly pare a fi depasit linia cercului si este in pericol de eliminare!

Cursa pentru masina pusa in joc de staful show-ului „Mireasa pentru fiul meu” pare a se apropia de final in contextul in care exista imagini destul de clare in care unul dintre cei trei finalisti a depasit limita cercului.

Daca zilele trecute, toti cei trei concurenti ramasi in cursa, Cristi, Marian si Elly, au fost suspectati ca au incalcat principala regula impusa a concursului, fara insa ca suspiciunile sa se adevereasca, de aceasta data imaginile par extrem de concludente.

Este vorba de Elly, care a fost surprinsa cu un picior in afara cercului, de telespectatorii AntenaPlay, chiar de doua ori. Cum este si normal, imaginile vor fi studiate cu atentie de oficialii acesteui show insa, de aceasta data, lucrurile par a fi evidente.

In ultimele zeci de ore, Elly primise un avertisment din partea producatorilor emisiunii in urma unor greseli minore insa era clar ca starea de spirit a iubitei lui Cristian este deficitara, de mai multe ori Elly fiind auzita spunand ca este pe punctul de a renunta la cursa pentru masina.

Aceste afirmatii sunt si motivul pentru care unii fani MPFM4 se intreaba pe retelele de socializare daca imaginile surprind o greseala neintentionata a concurentei sau este chiar un act deliberat.

Related posts

MIREASA PENTRU FIUL MEU, 7 FEBRUARIE. Florin Boncota revine in Casa MPFM? Ne vedem dupa-amiaza!

Delia Ion

MIREASA PENTRU FIUL MEU. Telespectatorii MPFM4 cred ca tatal lui Elly seamana cu Cristian

Bogdan

GALA MIREASA PENTRU FIUL MEU, 4 IANUARIE. Surpriza in clasamentul saptamanii

Lucy Ionesco

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult