RADU MIREASA PENTRU FIUL MEU
Viata bate filmul

MPFM 16 SEPTEMBRIE 2015. Inima ta va ramane acolo unde s-a simtit cu adevarat acasa langa mine!

MPFM 16 SEPTEMBRIE 2015. Cuplul Cristian-Elly a fost cel mai iubit al stagiunii trecute de „Mireasa pentru fiul meu”, acest lucru reprezentand o certitudine greu de negat. In schimb, omul momentului pare a fi Radu Casanova, extrem de activ pe plan sentimental de cand a parasit casa de la Stefanesti.

MPFM 16 SEPTEMBRIE 2015. De notorietatea sunt aventurile amoroase ale lui Radu care au dus in cele din urma la ruperea prieteniei cu Petru, un alt fost concurent MPFM4, cei doi locuind o perioada intr-un apartament inchiriat in Bucuresti de fanii celui din urma.

MPFM 16 SEPTEMBRIE 2015. In ultimele zile, Radu a postat pe internet mai multe imagini in care apare alaturi de o bruneta extrem de interesanta, o adevarat ispita cu care Radu era obisnuit inca de pe vremea la care aspira la finala MPFM4.

MPFM 16 SEPTEMBRIE 2015. Radu si noua lui iubita petrec momente fierbinti impreuna si nu ezita niciun moment sa imparta acest lucru si cu prietenii virtuali. Mai mult, tanara pare foarte indragostita de Radu si-l copleseste cu declaratii de dragoste.

CITESTE SI: MIREASA PENTRU FIUL MEU. Episod stanjenitor provocat Mirelei Boureanu Vaida de Lavinia

MPFM 16 SEPTEMBRIE 2015. De curand, acesta a postat pe o retea de socializare o fotografie in care apare in camera fetei, care-l saruta senzual pe ureche.

Tanara pare foarte indragostita de Casanova, pe care-l copleseste cu declaratii de dragoste: „Nu stiu cat de departe ai putea ajunge fara mine, dar oriunde ai fi, inima ta va ramane acolo unde s-a simtit cu adevarat acasa langa mine”, i-a declarat focoasa bruneta lui Radu de la „Mireasa pentru fiul meu”.

Catalin, fostul coleg de competitie, si-a exprimat nedumerirea: „Nu cred! S-a cumintit Radu?”

„Nimeni nu crede, dar trebuia sa se intample si asta”, i-a raspuns tanarul lui Catalin.

Bruneta se pare ca este in cautarea celebritatii, cochetand cu modellingul.

Articole asemănătoare

HOROSCOP 16 MAI 2016. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru ziua de luni!

Delia Ion

MIREASA DIN ISTANBUL EPISODUL 11 REZUMAT, 28 NOIEMBRIE 2017

Delia Ion

MPFM3. Traian surprins in ipostaze tandre alaturi de noua lui iubita

Delia Ion