-8.6 C
România
17 ianuarie 2021
PETRU MPFM4
Viata bate filmul

MPFM 17 IUNIE 2015. Petru: Marian este cel mai smecher concurent MPFM4

Petru ramane un pion important al sezonului 4 „Mireasa pentru fiul meu” chiar si la o luna distanta de momentul in care a parasit devintiv casa de la Stefanesti cu scopul de a incepe cat mai repede o relatie in afara cu Ana, fosta sa colega de emisiune.

Invitat de o alta televiziune a trustului Intact, Petru a facut un scurt istoric al relatiei pe care a avut-o cu Ana atat pe parcursul lunilor petrecute in competitie dar si in saptamanile traite impreuna afara.

Nu a fost sa fie o relatie de viitor caci Petru s-a declarat invins de diferentele de mentalitate dintre ei, in opinia lui Ana avand inca un comportament de adolescenta in timp ce el asteapta de la partenera sa un comportament de femeie matura.

In afara de aceste aspecte, Petru nu s-a putut abtine in a face cateva remarci si despre alti competitori ai MPFM4 dintre care cel mai vizat a fost Marian, iubitul Cristianei, unul dintre cei mai iubiti concurenti ramasi in competitie.

„Marian este un vulpoi batran, cel mai smecher din competitia Mireasa pentru fiul meu”, a declarat Petru MPFM.

Stiri pe aceeasi tema

BILETUL ZILEI 25 DECEMBRIE 2016. In ziua de Craciun avem parte de meciuri din Turcia, Israel si Maroc

Bogdan

PUTEREA DESTINULUI EPISODUL 35 REZUMAT, 23 FEBRUARIE 2015. Sediul Silei din Mardin este cuprins de un incendiu imens

Delia Ion

DRAGOSTE CU IMPRUMUT EPISODUL 49 REZUMAT, 21 DECEMBRIE 2016. Fatih si Zeynep incep sa faca pregatirile de nunta

Delia Ion

Lasa un comentariu

Prin continuarea navigării pe hotweek.ro, confirmaţi că acceptaţi utliizarea fişierelor tip cookies sau tehnologii asemănătoare pentru a analiza traficul şi a vă propune funcţionalităţi sociale, conţinut şi eventuale publicităţi personalizate. Accept Mai mult